3 jel, amiből kiderül, hogy a pasi hosszú távú kapcsolatra vágyik

Ismerd fel őket!

Innen tudhatod, hogy a pasi hosszú távra tervez.

Voltaképpen minden új kapcsolat zsákbamacska, hiszen nem tudhatod, hogy komolyan érdekled-e a partneredet, vagy csak cicázni akar veled.

Azonban van néhány egyértelmű jel, amiből kiderülnek a férfi szándékai. Győződj meg róla, hogy hosszú távra tervez veled!

Amikor majd…

Az a férfi, aki csak egy újabb futó románcra vágyik, jellemzően fél az elköteleződéstől, pontosan ezért nem is tervez előre. Ezzel szemben az, aki hosszú távon gondolkodik, nem rejti véka alá a terveit, sőt. Szinte pontos jövőképet fest arról, hogyan is képzeli el az életet, természetesen veled a főszerepben.

A közös célok általában nem merülnek ki annyiban, hogy megtervezi a nyaralásotokat, hanem olyan mélységekbe is belemegy, amelyek elsőre talán ijesztőnek tűnhetnek. Mégsincs okod a félelemre, hiszen mindez csak azt bizonyítja, hogy a párodnak fontos vagy, és tényleg szeretné, ha részese lennél az életének.

Biztonságban érzed magad

Kezdetben még nemigen alakulhat ki az a feltétlen bizalom, ami már egy hosszú távú kapcsolatra jellemző. Ám ha a pasi már néhány hét után bizonyítja, hogy bármikor számíthatsz rá, és a nehéz helyzetekben is melletted áll, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem egy újabb strigula vagy a csajozós füzetében.

Egy kapcsolat működéséhez elengedhetetlen, hogy egymás támaszai legyetek, hiszen a biztonság érzése alapvető emberi szükséglet. Így, ha a pasi igyekszik a kedvedben járni, és úgy alakítja a dolgokat, hogy az számodra mindig előnyös legyen, biztos lehetsz benne, azt szeretné elérni, hogy teljes biztonságban érezd magad mellette.

Párkapcsolati receptek

A boldog párkapcsolat titka mindenki számára mást jelent. Nézd meg az utca embere mit tart a legfontosabbnak!

Elfogadja a hibáidat

Nem létezik olyan ember, sem nő, sem férfi, aki tökéletes lenne. Persze amíg a rózsaszín felhő ott lebeg a szemetek előtt, aligha veszitek észre egymás hibáit, de a köd leszálltával minden apróság a tízszeresének tűnik majd.

Ennek ellenére, ha a párod nem szalad világgá, amikor rájön, hogy smink nélkül egészen másképp nézel ki, mint sminkkel, netán rádöbben, hogy a nevetésed valójában nem is bájos, hanem hisztérikus, akkor biztos lehetsz benne, hogy elfogadott olyannak, amilyen vagy. Ezzel egyértelműen bizonyítja, hogy őt nem érdeklik ezek az aprócska negatívumok, mert úgy szeret, ahogyan vagy: a hibáiddal együtt.

Ezt is szeretjük