Megcsal vagy hűséges a pasi? - Japán horoszkóp

A japán horoszkóp nem csupán azt árulja el, hogy hajlamos-e a pasi félrelépésre, hanem azt is, hogy miképp kötheted magadhoz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy mennyire lehet tartós a kapcsolatod kiszemelteddel, illetve meglévő társaddal. A japán horoszkóp lerántja a leplet a pasi személyiségéről. Ily módon nem csupán azt tudhatod meg, hogy hajlamos-e a félrelépésre, hanem azt is, miképp kötheted magadhoz.

10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes

Nézegess képeket!

Elolvasom

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Az Ippaku igencsak toleráns és kompromisszumkész - ám ez csak látszólag könnyíti meg a dolgodat. A konfliktusokat megelőzendő ugyanis ez a férfi hajlamos akkor is engedni, amikor a szíve mást diktálna. Ha folytonosan háttérbe szorítja a saját vágyait, előbb-utóbb frusztrálttá válhat. Ekkor pedig - dacára annak, hogy alapvetően hűséges típus - különösebb hezitálás nélkül továbbállhat, hogy olyan társat keressen magának, aki a párkapcsolatban az egyenrangúságra és a kölcsönösségre törekszik.

Jikoku – Fekete föld

A változékonyság és a mozgalmasság iránti igény meghatározó jellemvonása. A Jikoku új kihívásokat keres az élet minden területén, így a szerelemben is. Attól tartva, hogy lehetőségei behatárolódnak, nehezen kötelezi el magát, és igényli, hogy folyton meglepd valamilyen módon. Az ágyban örömmel fogadja a kevésbé szokványos helyzeteket és kellékeket, de hasonlóan fontosak számára a szellemi és a valóságos utazások is. Ha mindezt nem kapja meg, a kapcsolaton kívül, valaki más oldalán keresi az újabb ingereket.

Sanpeki – Türkiz fa

Egyszerre vágyik a szerelemre és a szabadságra. Ezért megeshet, hogy félrelép, különösen akkor, ha viszonylag fiatalon kötelezte el magát. Ám egy működőképes kapcsolatból nem, legalábbis csak hosszas hezitálás után lép ki egy harmadik miatt - attól tartva, hogy ezáltal elveszíti a biztonságot nyújtó hátteret. Ha viszont megpróbálod megkötni, szinte biztosra veheted, hogy valaki más mellett keresi majd a boldogságot. A Sanpeki ugyanis tipikusan az a férfi, aki akkor marad, ha tudja, hogy nyitva az ajtó.

Shiroku – Zöld fa

A Shiroku szuggesztív személyiség, aki a hangjával, a tekintetével, de akár a puszta jelenlétével is képes megbabonázni a szebbik nem képviselőit. Így aztán - bár alapvetően mély érzésű ember, aki tiszteletben tartja a hagyományos értékeket - bókjaiból más nők is részesülnek. Ám a japán horoszkóp szerint érdemes szemet hunynod kisebb flörtjei fölött. Ugyanis az effajta verbális játékoknak valójában nincs semmi jelentőségük, inkább csak férfiassága visszaigazolását látja bennük.

Goo – Sárga föld

A japán horoszkóp szerint a Goo meglehetősen ellentmondásos személyiség. Bár valójában semmire sem vágyik jobban, mint arra, hogy tartozhasson valakihez, állandó késztetést érez arra, hogy a létezés újabb dimenzióit fedezze fel, egyebek között a szerelem terén is. Többnyire beéri egy-egy röpke románccal, majd, miután sikeresen letesztelte férfiúi vonzerejét, visszatér stabil kapcsolatába. Bár a Goo-val a legkevésbé sem egyszerű az élet, mindenképpen mellette szól az, hogy igaz szerelemmel szeret.

Roppaku – Fehér fém

A Roppaku a japán horoszkóp leghűségesebb jegye. Meggyőződése szerint felelősséggel tartozik érted, és keményen dolgozik azért, hogy lefektesse, illetve megőrizze közös életetek alapjait. Amennyiben kapcsolatotokban nehézségek merülnek fel, a mindkettőtök számára elfogadható megoldást keresi. Ám azt valóságos árulásként értékeli, ha nem tartod tiszteletben a közösen lefektetett, íratlan szabályokat, és számíthatsz arra, hogy hamarosan valaki más oldalán keresi a boldogságot.

Shichiseki – Vörös fém

A japán horoszkóp szerint a Shichiseki nem éppen csapodár típus - sőt, mi több, túláradó érzelmekkel fordul feléd, és a maga módján igyekszik biztosítani testi-lelki jólétedet, nemegyszer a saját érdekeit is háttérbe szorítva. Mindazonáltal roppant érzékeny is - egyetlen szó vagy akár csak egy nem kellőképpen eltalált hangsúly elég lehet ahhoz, hogy úgy érezze, elveszítette iránta való megbecsülésedet. Ez esetben pedig könnyen előfordulhat, hogy megcsal, vagy akár tartósan is valaki más oldalán keres vigasztalást.

Happaku – Fehér föld

A Happaku alapvetően lojális ember, aki kész a közös úton végigmenni, adott esetben számos áldozatot is meghozva érted. Közös életetekbe strukturáltságot és célirányosságot visz, így külön-külön és együtt is jobban boldogultok. Bár látszólag nem vár viszonzást erőfeszítéseiért, valójában nagyon is nagy szüksége van a pozitív visszajelzésekre. Ha ezt nem kapja meg, úgy érzi, bizonytalan a pozíciója, és - dacára hűségének - új vizekre evezhet.

Kyushi – Vörös tűz

A Kyushi látszólag nincs híján az önbizalomnak, valójában azonban a legkevésbé sincs meggyőződve arról, hogy éppen ő lenne álmaid pasija. Fontos, hogy megadd neki azt a fajta érzelmi támaszt, ami szinte lételeme - ám ezt oly módon kell megtenned, hogy a Kyushi semmiképpen se érezze magát nálad kevesebbnek. Ellenkező esetben végképp elveszíti az önmagában való hitét - és egy másik nő mellett igyekszik majd megtalálni azt.

Ezt is szeretjük