3 jel, hogy az exed még nincs túl rajtad

Még mindig téged szeret?

Nem mindig múlik el a szerelem a szakítással. Honnan tudhatod, hogy az exeddel is ez történt?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkinek kell egy kis idő, hogy feldolgozzon egy szakítást - kinek több, kinek kevesebb. Ám van olyan is, aki nem nyugszik bele a másik döntésébe, és nem próbál meg továbblépni, viszont mindent elkövet, hogy visszahódítsa a szerelmét.

Lehet, hogy a te volt pasid is ebben a cipőben jár? Vannak jelek, amik elárulják!

Minden apró dologért felkeres

Nincs is egyértelműbb jel, ami arra utal, hogy az exed még mindig szeret téged, mint az, ha mindenféle ürügyet kitalál, csak hogy írhasson vagy felhívhasson.

Érdemes megfigyelned a dolgokat, amikkel felkeres, és ha látod, hogy a nagy részük átlátszó vagy mondvacsinált, biztos lehetsz benne, hogy ez a helyzet áll fenn.

Ha te már nem akarsz tőle semmit, ilyenkor nem árt finoman, de következetesen rávilágítanod, hogy ezzel saját magának árt, ugyanis ha folyamatosan beszéltek, azzal csak felszakítja a sebeit, és hiú reményeket táplál. Drasztikus, de hatásos megoldás, ha nem reagálsz az üzeneteire.

Lehet, hogy egy idő után már zavaróvá válik a viselkedése - ebben az esetben érdemes elgondolkodnod rajta, hogy törlöd a közösségi oldalakról, és a helyzet súlyosságától függően esetleg telefonszámot is cserélsz, mindkettőtök érdekében.

Folyton összefutsz vele

Kevésbé egyértelmű, de annál feltűnőbb jele az exed gyengéd érzelmeinek, ha folyamatosan belebotlasz. Ha olyan helyeken is megfordul, ahol egyébként nem szokott, te pedig köztudottan igen, az mindenképpen gyanakvásra adhat okot: lehet, hogy a véletlen találkozások nem is annyira véletlenek.

Egy idő után valószínűleg ritkulni fognak az ilyen esetek, hiszen számára is fárasztó lehet ez a dolog, különösen, ha eredménytelen, de addig is próbálj nem tudomást venni róla. Ha látja, hogy belőled nem váltanak ki semmit a találkozások, még meglepetést sem, talán leesik neki, hogy mi a helyzet.

Észben tartja az ünnepeket

Nem jellemző, hogy két ember, akik szakítottak, ugyanúgy felköszöntik, esetleg megajándékozzák egymást a szülinapkor, névnapkor és más ünnepeken, mint amikor még együtt voltak. Ha a volt barátod az első, aki felhív a szülinapodon, sőt, személyes hangvételű üzenetet, esetleg virágot küld, ott még van valami érzelem a háttérben.

A köszöntés természetesen lehet egy ártalmatlan, kedves gesztus is, de a módja sok mindent elárul - ha jól ismered a srácot, érezni fogod a dologból, hogy egyszerűen kedves akart lenni, vagy még mindig odavan éred.

Ezt is szeretjük