Megjátszotta a halálát, hogy lássa, mit tenne a macskája: nem erre számított

A gazdi kíváncsi volt a macska reakciójára, és, bár a cica nem azt tette, amit várt, a kommentelők szerint a férfi félreértette a történteket.

macska-sparta
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos olyan szívszorító történetet hallani, amikor a kutya alaposan megsínylette, hogy gazdája elhunyt, vagy éppen megmentette a szeretett embert a haláltól. Ezzel szemben a macskákról úgy tartják, hogy inkább a helyhez kötődnek, nem a személyhez, ezért nem is különösebben rengetné meg a világukat, ha a gazdi egyszer csak holtan esne össze.

Cory, az egyik híres YouTube-os macska tulajdonosa kíváncsi volt, hogy ez igaz-e, ezért letesztelte cicáját, Spartát, és az egészet videóra vette. A kisfilmben látszik, hogy a férfi a földre esik, majd Sparta feltűnik a színen, nyávog néhányat, és valamivel arrébb lefekszik aludni. Cory szerint ez bizonyítja, hogy a macskákat abszolút nem érdekli, mi történik a gazdájukkal, de a kommentelők egészen másként értelmezték a látottakat.

Szerintük Sparta igenis megijedt, ezt az aggodalmas nyávogás és dörgölőzés is bizonyítja, ám kifinomult érzékei miatt hallotta, hogy Cory lélegzik, és a szíve is dobog, ezért nyugtázta magában, hogy biztosan csak alszik egyet a padlón, és csatlakozott hozzá. Te mit gondolsz? Nézd meg képeken a gyönyörű cicát, és a fotók után megtalálod a videót is!

Ezt is szeretjük