Bepólyázták a macskát, és gyereknek öltöztették: érdekes okuk volt rá

Az internet népét megosztotta a leendő szülők viselkedése.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Állítólag semmi sem készíthet fel a gyereknevelés nehézségeire, de a háziállat tartása valamennyire segíthet. Ezzel Chenoa és Jordan Gale is egyetértene, akik kicsit más megvilágításban értelmezték a dolgot. 

Az amerikai párnak két cicája van: Eevee és Sophie. Ők nem elégedtek meg kizárólag a macskák iránti felelősségvállalással és törődéssel, hanem konkrétan rajtuk gyakorolták a kisbabázás csínját-bínját.

Így segített felkészülni a cica

Chenoa és Jordan mindennél jobban imádja a cicákat, akik ezt a szeretet tízszeresen adják vissza. Főleg Sophie nagyon hálás és bújós, akit menhelyről adoptáltak, és szoros kötelék alakult ki közte és a gazdik között. A pár mindenesetre szokatlan módon vette igénybe Sophie segítségét, amikor első gyermeküket várták. 

Amikor Chenoa a harmadik trimeszterben volt, kihasznált minden egyes pillanatot, hogy felkészült legyen a baba érkezésekor, és ebből Sophie cica is kivette a részét. Amikor a pár ajándékba kapott egy pólyát karácsonyra, úgy döntöttek, elkezdik gyakorolni szülői feladataikat. Chenoa a macskán mutatta meg Jordannek, hogyan kell bepólyázni egy gyereket.

Néhány zavart nyávogás után Sophie profi kisbabaként viselkedett, és nagyon élvezte a dolgot, hiszen imádja, ha ringatják. Jordannek annyira tetszett a bepólyázott macska látványa, hogy gyorsan lőtt egy fotót, és feltöltötte a netre. A kép hamar népszerű lett. A kommentelők egy része meghökkent, a többiek viszont le voltak nyűgözve. A leendő szülők pedig nem álltak meg a pólyázásnál: beöltöztették a macskát születendő gyermekük ruháiba is. 

Babát szülni kisállat mellé?

Örök vitatéma, hogy jó-e az újszülött babát olyan helyre hazavinni, ahol kutya vagy macska van. Szó, mi szó, akik megtették, sosem bánták meg. A gyerekek és állatok között mély és szoros kötelék alakulhat ki, ami csodálatos tapasztalat, és a szülőnek is öröm nézni. Persze azért előfordulhat, hogy a két kis rosszcsont bosszús pillanatokat okoz. Mutatunk pár olyan képet, melyeket látva bizonyosságot nyer az is, hogy a gyerek-háziállat kombó nem mindig nyerő.

Erre képes egy gyerek meg egy négylábú öt perc csend alatt: apokalipszis a konyhában

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük