Hónapokig külön voltak! Most így csókolja a vőlegénye a magyar énekesnőt

Friss fotó!

Loláról és Bencéről nagyon cuki fotó készült a napokban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok is megünnepelték a Valentin-napot: Lola és Dudás Miki például virtuális lakatot készítettek szerelmükkel a nyugati téri bevásárlóközpont előtt.

A fiatalok Magyarországon elsőként próbálták ki az alkalmazást, és forró csókot is váltottak az egymásba fonódó installáció előtt.

Lola imádja a giccset

"Felnőttként egyre jobban szeretem a Valentin-napot. Régen gyerekként a fiúk küldhettek a suliban leveleket a lányoknak és én sosem kaptam semmit, így akkor annyira nem voltam oda érte" - mondta Lola.

"Most azonban valóban azzal az emberrel oszthatom meg ezt a különleges napot, akit tiszta szívből szeretek és ez fantasztikus érzés. Mivel Bencének Valentin-nap környékén van a szülinapja, így ez számunkra egy dupla ünnep.

Persze nem csinálunk soha nagy felhajtást, de valami aprósággal mindig mosolyt csalunk a másik arcára. Imádunk például spontán elmenni nyaralni ilyenkor, ha időnk engedi.

Múlt évben a Krk-szigeten jártunk, szakadt az eső, mi ott kuporogtunk szállás nélkül egy ajtó előtt, és egy helyi pár befogadott minket. Elég kalandos út volt" - meséli mosolyogva párja oldalán Lola, aki egyszerűen odavan a giccses, csili-vili ajándékokért.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

"Imádom a kicicomázott, feltűnő színekben pompázó dolgokat, például a héliumos lufit is, amiket Bence természetesen ki nem állhat, de miattam mindig félreteszi a rossz érzést és meglep vele.

Tavaly épp koncerteztem, és amikor hazaértem gyertyafényes vacsora várt egy gyönyörű virágcsokorral, valamint teleszórta apró szívecskékkel is a lakást, amit persze mai napig szedegetünk innen-onnan" - nevet a népszerű énekesnő, aki szerelmével az új alkalmazáson keresztül is összekötötte szívét.

Hihetetlen, hogy jártak! Képeken a legfurcsább sztárpárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

4 helyett 8-szor bújnak ágyba

Dudás Miki is kiszállt egy kis időre a kajakból, és párja, Ivett oldalán boldogan szelfizett az installáció előtt.

"Nemrég azt írta valaki, hogy majd akkor ünnepli a Valentin-napot, ha Amerikában is megemlékeznek a magyar ünnepeinkről. Mi nem látjuk ezt ennyire drámainak, a karácsonyt is mindenki megünnepli, pedig nem csak azon az egy napon kell szeretni egymást. Ivettel ilyenkor kicsit lelassulunk, romantikázunk és a napi négy alkalom helyett nyolcszor bújunk be az ágyba" - nevet a Mosolygós Óriás, aki egy jó viccért sosem megy a szomszédba.

"Nagyon jó ötletnek tartom a virtuális szeretetlakatot, szeretem az újításokat, amikor valaki felismeri a fiatalok igényét és mer változtatni. Ma már mindenki appokat használ, szelfiznek, mi is kihasználtuk most ezt a rendhagyó lehetőséget és lőttünk egy közös szerelmes képet az alkalmazással. Ha éppen nincs szerelmünk, akkor is összehozhatjuk a baráti társaságot és megünnepelhetjük, hogy vannak nekünk" - teszi hozzá Miki.

A Smart LoveLocks applikációval 2 Euróért foglalhatják lakatba szerelmüket a párok.

Leadkép: facebook.com/LolaHivatalosOldal

Ezt is szeretjük