Gyilkosságig jutott az online affér: intrika, csábítás és bosszúvágy a neten keresztül
Nem mindegy, hogy használod a netes társkereső oldalakat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A LogIn című új magyar játékfilm Barnóczky Ákos, a Szőke kóla rendezőjének legújabb mozija, a hírhedt francia levélregény, a Veszedelmes viszonyok egy különleges stílusú magyar filmes adaptációja, amelyet október végétől te is megnézhetsz a mozikban.

A történet azonban nagyon is mai: a virtuális világban játszódik, ahol egy társkereső oldalon folytatott szerepjáték végül gyilkosságba torkollik. A filmet Gáspár Kata, Parti Nóra, Pál András és Tálos József főszereplésével, Árpa Attila meglepetés jelenetével október 29-én mutatják be a nagyközönségnek.

Egy film a csábításról, amely az online világban zajlik

Az internet, az online társkeresés és a webkamerák adta számtalan izgalmat és csábító lehetőséget nyújtó világában könnyen áldozattá is válhat bárki. A LogIn rávilágít arra is, hogy milyen természetű veszélyek leselkednek a világhálót nem igazán értő módon használó, naiv társkeresőkre.

Intrika, csalás, csábítás, bosszúvágy - régen és most is ezek a szerelmi viszonyok mozgatórugói. A film tulajdonképpen a virtuális társadalom levélregénye. Az eredeti mű kemény társadalomkritikának számított a maga korában, a francia forradalom után be is tiltották jó pár évtizedre.

Jelenet a filmből Gáspár Katával

A hazai, erotikus jelenetektől sem mentes változat történései szerint Janka párja halála után bejelentkezik a férj által használt randiportálra. Itt egymásra találnak Tamással, akinek a lánya szerelmi bánatában lett öngyilkos. Bár a randizásban és internetes ismerkedésben mindketten elég amatőrök, elhatározzák, hogy megkeresik és kicsinálják a szeretteiket elcsábító két profit. Az érzelmek azonban felborítják a gondosan előkészített tervet, és a játék végén már senki sem tudja, kivel is van valójában.

- Mindig is érdekelt, hogy vajon a régi korok karaktereit kik képviselik ma a világunkban. Olyan történetet vittem filmvászonra, ahol az embereken, szereplőkön van a hangsúly, és amely az érzelmeken keresztül fog meg - mesélte Barnóczky Ákos, a rendező.

Jelenet a filmből Pál Andrással és Parti Nórával

- Az internet mindent felerősít, a jó és a rossz tulajdonságainkat, sőt, még az érzelmeinket is. Szerettem volna megmutatni, hogyan működik a manipuláció egy olyan felgyorsult világban, mint a miénk, és ezen belül is az érdekelt elsősorban, hogy ki az, aki ennek az áldozatává válik, és ki az, aki végül megússza.

A filmet október 29-től nézheted meg a hazai mozikban!

Ezt is szeretjük