Róla nem gondolnád! Meglepően őszinte vallomás a színésznőtől

Teljesen összetört

Lily Collins őszintén vallott élete egyik legnehezebb időszakáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még ha kívülről sokszor úgy is tűnik, a hírességek élete sem fenékig tejfel, és velük is történnek olyan dolgok, amiket nagyon nehezen emésztenek meg.

A világhírű zenész, Phil Collins lánya mára elismert színésznő lett, de volt egy olyan időszak az életében, amikor azt hitte, nincs tovább. Erről vallott a legfrissebb interjúban.

Nem került be a sorozatba

Lily Collins neve a Csontváros című filmből lehet ismerős, de játszott A szív bajnokaiban és több sorozatban, például a 90210-ben is. A 25 éves színésznő karrierje felfelé ível, pedig néhány évvel ezelőtt még úgy gondolta, nem találja majd meg a helyét a színészi pályán, és közel volt hozzá, hogy abbahagyja.

A Marie Claire-nek adott interjújában élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt. Elárulta, minden vágya az volt, hogy játszhasson a 2007-ben induló, azóta kultuszsorozattá vált Gossip Girl című szériában.

Elment a válogatásra is, de végül nem került be a szereplőgárdába. "Voltam a Gossip Girl meghallgatásain. Annyira akartam, hogy amikor visszautasítottak, úgy éreztem, ez a világvége."

Dívaként tündökölt Lily Collins

A színésznő varázslatosan festett habkönnyű estélyi ruhájában a tavalyi Glamour-díjátadón. Nézd meg képeken!

Valóságos dívaként tündökölt az énekes lánya

Nézegess képeket!

Elolvasom

Apja árnyékában

Végül összeszedte magát, és nem adta fel. Elmondta: ma már tudja, hogy ha bekerült volna a sorozatba, nem szerepelt volna nyolc filmben, és minden teljesen más lenne - pedig neki így a jó.

A színésznő arról is mesélt, milyen érzés felépíteni egy saját karriert úgy, hogy közben folyton az apjára asszociálnak a nevéből. "Mindig vannak, akik azt mondják: tetszett a filmed, anyukám pedig imádja az apádat. Nagyon jó, hogy megoszthatom vele, de szeretném, ha nem ez határozná meg, hogy ki vagyok."

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük