Rettenetes pusztítást végzett a Laura hurrikán - Képeken mutatjuk, mi maradt utána

Csökkent a Laura hurrikán ereje, de változatlanul katasztrofális következmények várhatók.

hurrikan-1
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napok óta pusztít a Laura hurrikán az Amerikai Egyesült Államokban. A Louisianában és Texasban tomboló vihar ereje csütörtökön 4-es erősségűről 2-esre csökkent, de a meteorológusok változatlanul katasztrofális következményekkel számolnak.

Az országos meteorológiai szolgálat katasztrofálisnak minősítette a hurrikánt a tenger 10-15 méteresre korbácsolt hullámai, az erőteljes széllökések és az özönvízszerű esőzések miatt. Már áradnak a nagy folyók, köztük a Mississippi is. Mindkét államban, valamint Mississippiben és Arkansasban is több településen tornádóriadót is hirdettek - írta az MTI.

Képeken a Laura hurrikán pusztítása

Az előrejelzések szerint a vihar várhatóan nemcsak a part mentén, hanem az ország belsejében, mintegy 65-70 kilométeres sávban pusztít az elkövetkező napokban, és a viharzóna a Louisianával északon szomszédos Arkansas államig húzódhat. Képeken mutatjuk a pusztítást.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük