Angyalok kórusához hasonlít a tücsökciripelés lassítva: csodálatos felvétel

Hihetetlen élmény meghallgatni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nézegettél már csodaszép reneszánsz festményeket és szobrokat angyalokról? Gondolkodtál azon, milyenek lennének szemtől szemben ezek az égi lények, és milyen lenne a hangjuk? Amint meghallgatod ezt a fantasztikus felvételt, megkapod a választ.

Bár tulajdonképpen a hangfelvétel nem más, mint lelassított tücsökciripelés, a természet és a technika közös csodájaként angyali énekhez hasonlító hangélményben részesül, aki meghallgatja.

Angyali a lassított tücsökciripelés

Hallgasd meg a Youtube-videón a tücsökciripelést. A felvételt két egymásra tett, lassított hangsávból, 1992-ben készítette Jim Wilson és David Carson. A hangokat a lassításon kívül semmilyen módon nem manipulálták, és hangszeres aláfestést sem használtak.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük