Egy hónapon át trollkodta a barátnőjét ezekkel a fotókkal, mielőtt megkérte a kezét: hihetetlen, hogy nem bukott le

A férfi egy hónapig várt a megfelelő pillanatra.

Vicces lánykérés fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy lánykérés esetében nagyon fontos a jó időzítés. Ez lebegett az Edi Okoro nevű férfi szeme előtt is, aki mielőtt megkérte a barátnője kezét, egy egész hónapig mindenhová magával vitte az eljegyzési gyűrűt, hogy elcsíphesse a legmegfelelőbb pillanatot.

Ez azonban még nem volt elég neki, ugyanis egy meglehetősen egyedi és röhejes fotósorozatot is készített a gyűrűvel. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem bukott le! 

Így trollkodta a barátnőjét a férfi, mielőtt megkérte a kezét

Edi Okoro egy teljes hónapon keresztül készített titkos fotókat a barátnőjéről úgy, hogy a képekbe belekomponálta az eljegyzési gyűrűjüket. A történetben az a csavar, hogy Cally Read, a barátnő ekkor még nem is tudta, hogy Edi hamarosan meg fogja kérni a kezét. 

Edi extrémebbnél extrémebb helyzetekben vette elő az eljegyzési gyűrűt, és annyira kimaxolta a vicces helyzetet, amennyire kreativitása csak engedte. Az egyik fotón például a gyanútlanul alvó barátnője tenyerébe helyezte a gyűrűt, egy másikon pedig csak néhány centire tartotta azt a lány fejétől, miközben Cally egy távcsövön keresztül kémlelte a természetet. A gyűrű előkerült bolti sorban állás és vízparti pihenés közben is. 

Edi azt mondta a My Modern Met magazinnak az eset kapcsán, hogy a barátnője egyből rájött volna, hogy meg akarja kérni a kezét, ha egy nyaralást vagy közös vacsorát tervezett volna, ezért úgy döntött, hogy inkább mindenhová magával viszi a gyűrűt, és kivárja a legmegfelelőbb, spontán pillanatot. 

Szerencsére ez a bizonyos pillanat még azelőtt elérkezett, hogy Cally leleplezhette volna Edi őrült, de szeretni való projektjét. Természetesen a spontán lánykérésről is készült egy fotó. 

A világ legkínosabb eljegyzési fotóira nincsenek szavak - Mégis, mit gondoltak ezek a párok?

Romantikusnak vagy jópofának szánták ezeket a jegyesfotókat, de nagyon mellélőttek.

A világ legkínosabb eljegyzési fotóira nincsenek szavak - Mégis, mit gondoltak ezek a párok?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük