Elment az esze, hogy ilyesmit megosztott? Nem bír magával a 18 éves sztár!

Kylie Jenner a Snapchaten lepte meg a követőit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg Kylie Jenner az Instagramot jobbára arra használja, hogy minél tökéletesebbnek mutassa a külsejét, a Snapchattel más a helyzet.

A napokban például megosztott néhány rövid, ám annál furcsább videót, amelyben barátnője, Jordyn Woods is szerepel.

"Ne drogozzatok!"

A Snapchat alkalmazás lényege, hogy olyan képeket és videókat oszthatsz meg a követőiddel vagy tetszőleges emberekkel, amelyek ha szeretnéd, akár pár másodperc után örökre el is tűnnek. Persze a hírességek esetében mindig vannak olyan szemfüles rajongók, akik már azelőtt elmentik a megosztásokat, hogy azok elvesznének az éterben.

Így kerülhetett nyilvánosságra Kylie Jenner néhány videója is, amelyeket a napokban osztott meg egy baráti iszogatás alkalmával. A felvételek tanúsága szerint csak alkoholmentes cider fogyott, a 18 éves valóságshowsztár mégis úgy viselkedett, mint aki nem tudja kontrollálni magát.

A rövid videókban Kylie többször elmondja, hogy "ne drogozzatok", és a legtöbb felvételen eltorzított, magas hangon beszél. Az utolsó képkockákon pedig annyira nevet, hogy - ahogyan ő fogalmaz- majd' meghal. A YouTube-ra is felkerült videók gyorsan terjedtek az interneten, és senki nem tudja hová tenni a sztár viselkedését. Nézd meg te is!

Kylie-t nem érdeklik az illemszabályok

Kim Kardasian legkisebb húga imádja az olyan ruhadarabokat, amik szinte semmit sem takarnak, és akár egy étterembe is felveszi őket.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük