Elment az esze, hogy ilyesmit megosztott? Nem bír magával a 18 éves sztár!
Kylie Jenner a Snapchaten lepte meg a követőit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg Kylie Jenner az Instagramot jobbára arra használja, hogy minél tökéletesebbnek mutassa a külsejét, a Snapchattel más a helyzet.

Kylie Jenner és barátnője, Jordyn Woods

A napokban például megosztott néhány rövid, ám annál furcsább videót, amelyben barátnője, Jordyn Woods is szerepel.

"Ne drogozzatok!"

A Snapchat alkalmazás lényege, hogy olyan képeket és videókat oszthatsz meg a követőiddel vagy tetszőleges emberekkel, amelyek ha szeretnéd, akár pár másodperc után örökre el is tűnnek. Persze a hírességek esetében mindig vannak olyan szemfüles rajongók, akik már azelőtt elmentik a megosztásokat, hogy azok elvesznének az éterben.

Így kerülhetett nyilvánosságra Kylie Jenner néhány videója is, amelyeket a napokban osztott meg egy baráti iszogatás alkalmával. A felvételek tanúsága szerint csak alkoholmentes cider fogyott, a 18 éves valóságshowsztár mégis úgy viselkedett, mint aki nem tudja kontrollálni magát.

A rövid videókban Kylie többször elmondja, hogy "ne drogozzatok", és a legtöbb felvételen eltorzított, magas hangon beszél. Az utolsó képkockákon pedig annyira nevet, hogy - ahogyan ő fogalmaz- majd' meghal. A YouTube-ra is felkerült videók gyorsan terjedtek az interneten, és senki nem tudja hová tenni a sztár viselkedését. Nézd meg te is!

Kylie-t nem érdeklik az illemszabályok

Kim Kardasian legkisebb húga imádja az olyan ruhadarabokat, amik szinte semmit sem takarnak, és akár egy étterembe is felveszi őket.

Ezt is szeretjük