Fotó! Megint visszatért csalfa szerelméhez a színész: harmadszor is újrakezdték
Kristen Stewart és Robert Pattinson körül újból felkavarodott az állóvíz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Alkonyat-filmek két sztárja, Kristen Stewart és Robert Pattinson sok mindent megélt már együtt, és kaptak hideget-meleget a rajongóktól.

Az első közös fotó az idén

Most több hónapos szünet után újra együtt a sztárpár: vajon ezúttal lenyugszanak a kedélyek?

Újra együtt

Januárban még arról szóltak a hírek, hogy Hollywood egyik leghíresebb párja már megint szakított. A fiatalok nem mutatkoztak együtt, és teljes volt a csend körülöttük. Később kiderült, hogy Robert Ausztráliába repült, hogy filmet forgasson, Kristen pedig Amerikában maradt.

Ekkor mindenki úgy gondolta, talán még ők is, hogy a kapcsolatuk nem fogja kiállni a hatalmas távolság és a külön töltött idő hosszúságának próbáját.

Robert azonban két hónap után hazatért, és úgy tűnik, minden rendben van köztük: már közös fotó is készült róluk azóta, ahogy egy este a barátaikkal szórakoztak.

Úgy látszik, a kapcsolatukat valóban megerősítették a megpróbáltatások, amelyeken az utóbbi egy évben átmentek: Kristen félrelépése, a szakítás, Robert mély megbántottsága, majd a bizonytalan újrakezdés. 

Közös gyereket terveznek

Már számtalanszor felröppent a hír, hogy Kristen Stewart gyereket vár Robert Pattinsontól, sőt, egyszer még egy olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy nem tudja, ki az apa - Robert vagy Rupert Sanders, akivel a színésznő félrelépett. Persze az eddigi hírek alaptalannak bizonyultak, azt azonban nem tagadta a páros, hogy tervben van a baba.

Az Alkonyat-filmek Bellája általában nem nyilatkozott a terhességéről szóló pletykák után, és arról is csak néhányszor beszélt, hogy valóban nem bánnák, ha gyermekük születne. Hogy Kristen és Robert a két hónapos szünet után még mindig így gondolják-e a dolgot, egyelőre nem tudni, de a sajtó már a napokban is szólt néhány halk szót arról, hogy közeleg a gyermekáldás. 

Ezt is szeretjük