Fantasztikus, mire nem jó a krepp-papír: ez a nő valóságos csodát művel vele

Nem akarjuk elhinni, hogy ezek a díszek krepp-papírból készültek: elképesztően élethűek!

krepp-tekercsek

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az elővigyázatosság sosem árt az internetes szörfölésnél, időnként azért megesik, hogy a felhasználó valódi kincsekre bukkan. Ezúttal nem tündéri kisállatokra, hanem lenyűgöző dekorációkra gondolunk. A krepp-papír valószínűleg mindenkinek ismerős, hiszen olcsó, sokoldalúan felhasználható, és szinte bárhol hozzáférhető. A kézművesvilág majdhogynem legegyszerűbb alapanyagáról ugyanakkor sokan nem is gondolnák, mennyi mindenre jó.

Tina Kraus nagyjából két éve kísérletezik krepp-papírból készült dekorációval, és már ennyi idő alatt is rengeteget fejlődött. Pályafutása elején virágmintákkal kezdett, de csakhamar a növény- és állatvilág felé fordult.

Élethű krepp-papír díszek

Miután elkészítette a Vénusz légycsapója kicsinyített mását, aprólékos munkával kidolgozott pár sáskafajt, majd - mintegy munkái megkoronázásaként - egy teljesen élethű vitorlásgekkót. A díszek kétségkívül élethűre sikerültek, és szinte megelevenednek a szemünk előtt.

A kiemelt kép illusztráció. Forrás: Getty Images.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük