Hihetetlen, mit művel ez a nő a sütikkel: felejthetetlen látvány
Ezek az isteni piték nem csak az ízükkel nyűgöznek le mindenkit.

pite-1-borito
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha süteményekről van szó, a legtöbb ember elgyengül már az édes illatok hatására is. Egy jól elkészített finomság nemcsak ízeiben, hanem kinézetében is vonzó, ezért nem véletlen az sem, hogy ennyi ember szeret cukrászdába járni.

Sokan vannak, akik otthon kísérleteznek a sütéssel, és világszínvonalú eredményt tudnak felmutatni. Ilyen a Németországban élő Karin Pfeiff-Boschek is, akinek lenyűgöző alkotásaira nehéz szavakat találni, annyira tökéletesek.

Így születnek a pitecsodák

Sem itt nálunk, sem Németországban nem jellemző az olyan jellegű, amerikai stílusú piték fogyasztása, amik a nő specialitásának számítanak. Neki is az Egyesült Államokból származó férje tanította meg a receptek csínját-bínját, hiszen annak édesanyja díjnyertes pitéket sütött. Karin a tökéletes alap összeállítása mellett egy kis csavarral bolondította meg süteményeit: kreatív módon éli ki bennük művészi hajlamait, a végeredmény pedig egyszerűen csodálatos. Képeken mutatjuk, milyen varázslatos dolgok születnek a tészta és gyümölcsök találkozásából.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: karinpfeiffboschek / Instagram)

Ezt is szeretjük