Közelgő szerelmet jelentő álomképek

Cikkünk segítségével könnyedén megfejtheted azokat az álombéli motívumokat, melyek eljövendő szerelmet jeleznek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztosan szoktál furcsa dolgokat álmodni, melyekről még csak sejtelmed sincs, mit jelenthetnek. Az álomfejtés szerint minden éjszakai kép jelent valamit: némelyek egyszerűbb, mások bonyolultabb tartalommal rendelkeznek. Nem csupán a múlt eseményei befolyásolják őket, az álmok sok mindent előre is jelezhetnek neked. Így például azt is, ha hamarosan beköszönt életedbe a szerelem.

Fejtsd meg álmaidat!

Ablak - szabadulás

Álmodban ablakot látni azt jelenti, hogy valamilyen rabságból szabadulsz, de nőknél ez a kép jelenthet új szerelmet is. Talán egy olyan kapcsolatból szabadulsz, melyben nem érzed jó magad, és egy sokkal kellemesebb jön helyette.

Ajkak - új szerelem vagy csalódás

Az ajkakról szóló álmok szinte mindegyike a szerelemhez kötődik. Az ajkak maguk azt jelentik, hogy egy új szerelemre számíthatsz - különösen jó jel, ha a száj szép és piros. Amennyiben viszont vérző ajkat látsz, vigyázz, mert csalódást jelenthet számodra.

Ajándék - szerencse, házasság

Amennyiben álmodban ajándékot látsz, szinte biztosan új szerelemre számíthatsz. Ha meg is kapod ezt az ajándékot, azt jelenti, nagy szerencséd lesz a szerelemben, esetleg még házasság is lehet a vége az induló kapcsolatnak.

Baba - szerelem vagy nézeteltérés

Ez az álomkép több jelentéssel is bírhat. Ha kisgyermeknek ajándékozol babát, akkor szerelmet jelent, azonban, ha álmodban te magad játszol babával, az rossz jel. Utóbbi arra utal, hogy nézeteltérés várható párod és közötted.

Csillagok - régi szerelem vagy gyermekáldás

A csillagok a régi álmoskönyvek szerint a szerelemhez, kapcsolatokhoz kötődnek. Ha csillagot látsz a vízben, egy régi nagy szerelmed térhet vissza az életedbe - bár nem biztos, hogy ez jól fog elsülni. Amennyiben pedig fa tetején látod, akkor gyermekáldás vár rád.

Édesség - szerelem vagy kaland

Az édességeket a valóságban is gyakran társítják a szerelemhez, és ez az álmokban sincs másképp. Amennyiben édes italt iszol, előfordulhat, hogy nemsokára szerelembe esel valaki iránt. Ha édességet eszel, akkor nagy valószínűséggel csak kalandba keveredsz egy idegennel.

Egér - csábítás vagy viszonzatlan szerelem

Ha álmodban valahonnan egeret látsz előszaladni, az arról árulkodik, hogy valaki elcsábít majd, és te nem tudsz ellenállni. Ha azonban az apró állat egy nő szoknyája alatt bujkál, akkor valaki iránt titokban érzel szerelmet - mely nem biztos, hogy kölcsönös lesz.

Galamb - házasság vagy új kapcsolat

A galamb jót jelent. Ha álmodban galambot fogsz a kezedben, hamarosan házasság vár rád. A repülő galamb arra utalhat, hogy egy új ismeretségre teszel szert - nem is olyan soká -, aki talán a nagy ő lehet az életedben.

Meztelenség - fontos személy

Furcsa érzés lehet, ha álmodban levetkőzöl. Amennyiben megválsz ruháidtól, az álomkép egy közelgő új ismeretségre mutat. Az illető valószínűleg nagyon fontos személy lesz az életedben, talán még leendő férjed is lehet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rózsa - közeli ismerős, váratlan vagy titkos szerelem

A rózsa a szerelmesek virága. A virágzó növény kellemes találkozást jelez valakivel, akit kedvelsz, és közel áll hozzád. Álmodban rózsaillatot érezni egy váratlan szerelmet jelez, ami igazán jól alakul majd. Ha sárga rózsát látsz, az titkos szerelemre utal.

Ezt is szeretjük