10 fotó, ami visszaadja az emberiségbe vetett hitedet a legrosszabb helyzetben is
Hősök, akik a koronavírus-járvány alatt önzetlenül segítenek másokon.

koronavírus segítség nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány embert próbáló kihívásnak bizonyul az egész világon. Szerencsére vannak olyan hétköznapi hősök, akik segítenek másoknak ebben a nehéz időszakban: már az egyszerű kedvesség is rengeteget számít.

Minden segítség jól jöhet a rászorulóknak, jó ötlet megosztani a tartós élelmiszert, a toalettpapírt, vagy ingyen maszkot, esetleg fertőtlenítőt szolgáltatni az időseknek. Ezek a példák nem légből kapottak, tényleg léteznek segítőkész emberek, akik próbálják megkönnyíteni a környezetükben élők mindennapjait a járvány idején. 

A koronavírus hősei

Kritstina Tamelyté újságíró szerint a jelenlegi egészségügyi helyzet olyan értékeket és megszokott dolgokat vett el az emberektől, amiket régebben természetesként kezeltek. - Egy egyénközpontú, egocentrikus társadalomban élünk, ahol a közösséghez tartozás érzete minimális. Eddig még nem volt időnk belegondolni abba, hogyan élünk, és merre tart a társadalom. Képesek vagyunk túllendülni a krízisen, és jobban odafigyelni mások fájdalmára? Képesek vagyunk elengedni valamit, ha mások nélkülöznek, még akkor is, ha akkor nekünk nem lesz meg mindenünk? 

A kérdések jogosak, és bármennyire pesszimistán is állunk a társadalomhoz, szerencsére egyre többen igennel válaszolnak. Képeken mutatjuk az igazi hősöket.

(Képek forrása: Imgur, Reddit, Twitter, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük