Könnyűzenei hungarikum hétfő este a ZP-ben
Szomjazod a szabadtéri koncerteket? A Petőfi híd budai hídfőjénél május 23-án este a Heaven Street Sevent hallhatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Heaven Street Seven a hazai könnyűzenei porond egyik legfontosabb zenekara. Egyszerre élvezetes és intellektuális popzenéje komoly szakmai- és közönségsikereket aratott határainkon innen és túl. Következő fellépésük május 23-án este lesz a Zöld Pardonban.

Heaven Street Seven

A Heaven Street Seven zenéjének legfontosabb szexepilje, hogy túllép a hazai zenei élet alternatív-mainstream megosztottságán és többféle ízlésű, többféle életkorú zenehallgató számára tud karakteres élményt nyújtani.

A HS7 zenéje olyan típusú popzene, ami egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató. Könnyűzenei hungarikum.

Zenekar

  • Zsolt Ábrahám - gitár
  • Gyula Orbán – dobok
  • Krisztián Szűcs – ének
  • Róbert Németh – basszusgitár
  • Zoltán Takács – billentyűs hangszerek

A Heaven Street Seven a hazai pop-rock színtér egyik valóban megkerülhetetlen formációja. Szűcs Krisztián gitáros-énekes és öttagú együttese olyan a rádiókban is mindennap hallható slágereket készített már, mint a Sajnálom, a Mozdulj, vagy a Márta. Zenéjében pedig a hazai pályán úttörő módon ötvözte az angolszász gitárzenei hangzást a hazai ízekkel, helyi hangulatokkal és magyar nyelvű szövegírással.

Sikereik

Az elmúlt 15 évben nem kevés sikert arattak. Olyan világsztárokkal játszottak együtt, mint a REM, a Radiohead, vagy a Criminals. 2005-ben a Szállj ki és gyalogolj című lemezükkel elnyerték az év albuma Fonogram díjat, és első magyar zenekarként övék lett a Cannes-i MIDEM fesztivál Európai Áttörés díja.

Helyszín: Zöld Pardon, Budapest Petőfi híd, budai hídfő.
Időpont: 2011. május 23. 20 órakor
Belépő: 400 forint, a koncert után 200 forint.
Ezt is szeretjük