Kínozta és koldulásra használta kislányát a 20 éves anya

A nő másik gyereke is súlyosan alultáplált, a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte az anyát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerdán a rendőrség elkapott egy kolduló nőt, akinél rongyokba bugyolálva egy kisgyerek volt. A rendőrök felfigyeltek a gyermekre, és azonnal észrevették, hogy valami nincs rendjén. A kislány láthatóan alultáplált volt, testén bántalmazásra utaló nyomok, véraláfutások voltak.

A rendőrök kihívták a mentőket, akik megállapították, hogy a kicsi lázas, alultáplált, végtagjai kihűltek. A mentők a Heim Pál Gyermekkórházba vitték a kislányt, ahol azóta is ápolják. A kórház az ügyben nem nyilatkozik, csupán annyit mondtak, hogy náluk a gyermek végre biztonságban van.

Állapotáról csupán annyit tudtunk meg, hogy nincs életveszélyben. - Szeretjük, gondozzuk őt, megteszünk érte mindent - tették hozzá.

Kisfiuk is súlyosan alultáplált

De ki az, aki ilyet tesz, hogy egy mindössze másfél éves gyermeket üt-ver, és magával viszi koldulni a hidegbe? A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderül, egy húszéves, hajléktalan, román állampolgárról van szó.

A nőnek nincs Magyarországon bejelentett lakcíme, koldulásból tartotta fent magát, amihez a kislányt használta fel. A Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől megtudtuk azt is, hogy a kislány a nő saját gyermeke, ráadásul nem az egyetlen. Élettársával közösen van egy kisfiuk is, aki két és fél éves, és aki szintén súlyosan alultáplált, egy egyéves gyermek szintjén van.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A nőt a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte, és élettársa is gyanúsított az ügyben. A nő ellen súlyos testi sértés, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyermekeket egyébként elvették tőlük, a kislány még kórházban van, a kisfiút pedig ideiglenesen egy csecsemővédelmi intézménybe vitték.

Ezt is szeretjük