Mi a kínai jegyed? Ez a munka tehet gazdaggá

A karrier fontos része az ember életének, hiszen általa sikeressé válhat, és anyagi biztonságot teremthet magának.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A megfelelő hivatást megtalálni több okból is fontos: egyfelől a munkát, melyet az ember választ, előnyös, ha szereti, élvezi, másfelől az anyagi boldogulás miatt sem mindegy, milyen karriert fut be valaki.

Melyik őrangyal vigyáz rád?

Nézegess képeket!

Elolvasom

A pénz ugyanis hiába nem boldogít önmagában, kell a boldogsághoz: szükséges ahhoz, hogy a mindennapok gondtalanok lehessenek, és az ember megteremthesse magának és szeretteinek azokat a körülményeket, amelyeket szeretne. A kínai horoszkóp elárulja neked, esetedben milyen állás hozná el ezt az anyagi jólétet, sőt, akár bőséges gazdagságot.

Ha nem ismered kínai jegyed, kalkulátorunk egy pillanat alatt elárulja:

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Mindig azt nézed, hogyan segíthetnél másoknak, érdemes olyan munkát választanod, ahol ezt megteheted. Olyan hivatás ideális számodra, ahol emberekkel foglalkozhatsz. Jó keresettel ez például pszichológusként, fogorvosként, fodrászként megteheted.

Bivaly

Kitartásod nem ismer határokat, te sohasem adod fel, és hihetetlenül jól bírod a munka jelentette terheket. Kommunikációs képességeiddel karöltve ez a kitartás nagyszerű marketingest faraghat belőled, és még jól is kereshetsz vele.

Tigris

Neked egy felelősségteljes foglalkozás való, mivel rendkívül megbízható, lelkiismeretes és kötelességtudó vagy. Magánorvosként például nagyszerűen megállnád a helyed, és még pénzt is bőven keresnél. Ha a gyógyítás nem vonz, saját vállalkozásod sikeres vezetője lehetsz.

Nyúl

Nem szívesen szerepelsz vagy irányítasz, így sem az előadó-művészet, sem mondjuk egy főnöki pozíció nem ideális neked. Úgy érezheted jól magad, ha csapatban vagy nyugalomban, egyedül dolgozol. Az alkotóművészet tartogathat neked való hivatást és bőséges bevételt is.

Sárkány

Nagyszerű üzleti érzékkel áldott meg téged a sors, így mindenképpen abban érdemes gondolkodnod, hogy milyen jellegű önálló vállalkozást tudnál elképzelni magadnak. Igaz, ez sok figyelmet kíván, de neked nagyon sok sikert is ígér, sok pénzzel egyetemben.

Kígyó

Kígyóként a kommunikáció és a média világát neked találták ki. Érdemes ezen a területen nézelődnöd, mivel megláthatják benned a tehetséget. Ha szorgalmas vagy, sokra viheted, és bizony a fizetésed is egyre és egyre feljebb szökkenhet majd.

A csapatban működést nem neked találták ki, hacsak nem neked van benne döntő szavad mint főnöknek. Inkább irányítani, semmint alkalmazkodni szeretsz. Egy vezér veszett el benned. Meggazdagodni egy nagyobb cégnél kisfőnökként lehet jó esélyed.

Kecske

Kecskeként mindig éghet benned a vágy az alkotásra, a kreativitásod soha egy percig sem nyugszik. Ideális munkád olyan munka, ahol alkothatsz, létrehozhatsz valamit a két kezeddel. Elismert cukrászként, keresett sminkesként, híres képzőművészként várhat sok pénz.

Majom

Imádsz beszélni, viccelődni, a társaság közepe lenni. Nem is kérdés, számodra olyan állás az ideális, ahol ezeket csinálhatod. Egy rádió közkedvelt műsorvezetője, nagy rajongótáborral rendelkező humorista vagy stand-upos válhat belőled, vastag pénztárcával.

Kakas

Nagyon tudsz küzdeni azért, amit el akarsz érni, és szívesen mutatsz utat másoknak is abban, mit hogyan érhetnek el. Nagyon jó életvezetési tanácsadó vagy személyi edző lehetsz, jól tudod motiválni az embereket. Ha megcsinálod a szerencsédet, így kereshetsz sokat.

Kutya

Nagyon felelősségteljes ember vagy, nem veszed félvállról a dolgokat. Amivel megbíznak, azt maradéktalanul elvégzed, maximalizmusod kiemelkedő. Személyi asszisztensként vagy egy nagyobb iroda nélkülözhetetlen vezetőjeként kereshetsz bőségesen pénzt.

Disznó

Nem szívesen dolgozol elvonulva, inkább emberek közt, és örömmel jössz-mész. Így aztán a neked ideális munka emberek közé visz: vagy egy nyüzsgő alkotói csapatban, vagy csoportok idegenvezetőjeként, vagy helyszíni tudósítóként gazdagodhatsz meg.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük