Milyen házastárs vagy a horoszkóp szerint? Kínai jegyed így jellemez

Ha nem ismered a kínai jegyed, kalkulátorunk születésnapod alapján segít neked megtudni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A házasság az egyik legnagyobb mérföldkő az ember életében, éppen ezért mindenki jól szeretné csinálni, jó feleség, illetve férj próbál lenni. A kínai horoszkóp segítségével most megtudhatod, te milyen házastárs vagy.

A lenti leírás nemcsak alaposabb önismeretre ad lehetőséget, de segítségével jelöltedről vagy párodról is megtudhatod, milyen társad lenne, ha összeházasodnátok. Amennyiben nem ismered a kínai jegyét, illetve saját jegyed, kalkulátorunk segít kiszámolni.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Feleségként vagy férjként szinte garancia a hosszú és boldog párkapcsolatra a Patkány kínai jegy. Aki ugyanis ilyen jegyű partnert választ élete párjául, jól dönt, mivel olyasvalakivel köt házasságot, aki melegszívű, szeretetteljes, jó szándékú ember. E három tulajdonság már önmagában is nagyon ígéretes a jövőre nézve, még ha igaz is, hogy a Patkány jegy szülöttje kifejezetten hangulatember, így kedve igen hullámzó.

Bivaly

Házastársként fantasztikus partner egy Bivaly horoszkópú illető. Két nagyon fontos dolgot ugyanis élethosszig remélhet tőle az ember. Az egyik a biztonság, mely magában foglalja az érzelmi biztonságot, a felelősségérzetet, az odafigyelést, a gondoskodást, a másik pedig az, hogy sohasem felejt el dolgozni a kapcsolatért. Bókol, programokat szervez, tudatosan megteremti a kapcsolatban a változatosságot.

Tigris

Egy Tigris szülöttel az oltár elé állni annyi, mint egy életre igent mondani az összetartásra, a holtomiglan-holtodiglan fogadalmát ez a jegy minden körülmények között komolyan veszi. Aki ugyanis ebben a kínai jegyben született, mindent elkövethet párjáért és családjáért. Természetesen ő is megköveteli magának mindezt, a figyelmet pedig különösen, hiszen kifejezetten féltékeny típus. Ezt ugyan lehet hátrányként értelmezni, de a ragaszkodás jeleként is felfogható.

Nyúl

A nyugalmat és a szeretetet választja, aki Nyúl jegyű párt választ házastársának. Alaptermészete a szelídség, így jóformán hangos szó sem hagyja el a száját. Elve, hogy mindent meg lehet oldani, mindent meg lehet beszélni. Abszolút kompromisszumkész, ami jó pont egy házasságban. Vannak azonban esetek, amikor határozottabb lehetne, például, ha a családért kell kiállni.

Sárkány

A Sárkány jegy szülöttjét leginkább biztos bástyaként lehet jellemezni, ami egy házasságban ígéretes dolog. Bármit megtesz ugyanis azért, hogy családjának mindene meglegyen, és biztos hátteret tudhassanak maguk mögött. Akár a feleség, akár a férj a Sárkány, sajnos jó szándéka arra a tévútra viheti, hogy túl sokat vállal, ami viszont a családtól veszi el az időt.

Kígyó

A Kígyó jegyű házastárs maga a főnyeremény, aminek két oka van. Egyrészt igen nyitott, jól kommunikál, ezáltal a konfliktusmegoldás nagy erőssége. Még a nehezen megszólaló vagy makacsul vitatkozó partnerrel is játszi könnyedséggel egyezkedik. Másrészt pedig igen izgalmas szerető, aki tele van ötletekkel, és nagyon érzéki a hálószobában. Mellette kis eséllyel laposodhat el a szex.

A Ló nem könnyű eset, mivel nehezen köti le magát, ám ha egyszer mégis az oltár elé áll, jó házastárs válhat belőle. Ez azonban odafigyelést igényel párja részéről, és akaratot a saját részéről. Közösen meg kell találniuk az arany középutat a házasság jelentette kötöttség és az elegendő szabad tér közt. Ennek hiányában a Ló jegyű ember nem boldog, és párját sem teszi azzá. Mindemellett, ha boldog a házasságban, akkor olyan mértékben ragaszkodó, ami egyik jegyre sem jellemző ennyire.

Kecske

A Kecske jegy szülöttje olyan házastárs, aki egész életében szomjazza a pozitív visszajelzést, a másik biztos jelenlétét és az érzelmi biztonságot. Mellette tehát nem lehet ellustulni, hanem dolgozni kell a kapcsolatért. Természetesen minden kapcsolatban érdemes így tenni, de a Kecske jegyű pár esetében különösen fontos az odafigyelés és az aktív jelenlét.

Majom

Aki egy Majom jegyű illető ujjára húz gyűrűt, a nevetéssel, jókedvvel teli életre mond igent. E kínai jegy szülöttje ugyanis nagyszerű humorérzékkel van megáldva, aminek köszönhetően olyan társ, aki a kapcsolat nehézségeit is mindig pozitív alapállásból szemléli. Éppen ezért a Majom jegy szülöttje mellett a gondokat, nehéz periódusokat is könnyebb átvészelni - a humor jó kelléke a fájdalomcsillapításnak.

Kakas

Amennyiben a házastárs a Kakas kínai jegy szülöttje, a házasságban övé lehet a domináns szerep. Ha a másik félnek ez nincs ellenére, sőt, akár igényli is, boldog közös életet élhetnek. Akkor azonban, ha a párja szintén irányítóbb jellem, lehetnek konfliktusok közöttük. Nem egyértelműen nehéz vagy könnyű eset tehát a Kakas horoszkópú pár, mert ez sokban függ partnerétől.

Kutya

Megbízható, életre szóló pár mellé állhat az oltárnál, aki Kutya jegyű partnert választ. A kínai jegyek közül a Kutya jegyét ugyanis örök hűség jellemzi. Ő nemcsak az előre megírt szöveg szavait teszi egymás után, amikor erre fogadalmat tesz, hanem szívből komolyan is gondolja. Megbízhatósága, rajongó szeretete, odaadása révén csodálatos házastársnak bizonyulhat.

Disznó

Disznó jegyű házastárs mellett kikötni nagy szerencse, ugyanis ő az az ember, aki mellett színes, izgalmas, kalandos és tartalmas életre lehet számítani. Remek ötletei lehetnek a szabadidő eltöltésére, mindig odafigyel a társára, és legalább annyira fontos számára partnere elégedettsége és boldogulása, mint a sajátja. Életre szóló párként a Disznó jegy garancia lehet a házasság ellaposodása ellen. Mindemellett a békére törekszik, ami szintén pozitív dolog.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük