Még ki sem mondták a válást, máris más gyermekét várja a sztár
Kim Kardashian és Kanye West bejelentették a gyermekáldást, de a modell még házas.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian és Kanye West megerősítették, hogy gyermekük lesz. A rapper különleges keretek között jelentette be a nagy hírt.

Kim Kardashian és Kanye West

Bár azt hihetnéd, hogy az egész világ velük együtt örül, több tényező is van, ami beárnyékolja a történteket.

Támadások érték őket

A leendő apuka az esemény jelentőségéhez méltó módon osztotta meg a világgal a nagyszerű hírt. Vasárnap este, Atlantic Cityben megrendezett koncertjén jelentette be, hogy gyermekáldás elébe néznek szerelmével, a valóságshow-sztár Kim Kardashiannel. 

A dolgok nem várattak magukra, hiszen a pár még egy éve sincs együtt - 2012 tavaszán kezdtek járni egymással. Ám ez nem is nagyon váltott ki az emberekből negatív reakciót, nem úgy, mint a december 31-én történtek. 

A várandós Kim ugyanis a bejelentés után egy nappal már egy éjszakai klubban szilveszterezett önfeledten, párja és még néhány hozzájuk közel álló személy társaságában. Fotót is osztott meg a buliról egy közösségi oldalon, és ezzel olyan lavinát indított el, amire valószínűleg nem számítottak.

Kommentek ezrei fejtegették, hogy a nő alkalmatlan a szülői szerepre, mert terhesen egy diszkóban bulizik. Miután a botrány lecsengett, sokan adtak hangot a sztárpárt védő véleményüknek is.

Kardashian még házas

Bár a várandósságának híre hatalmas dolog, az eseményeket mégis beárnyékolja az a tény, hogy Kim hivatalosan még mindig nem vált el férjétől, Kris Humphriestől. A kosárlabdázó mindössze 72 napig volt a modell férje, de a válás már több mint egy éve húzódik, és egyre csúnyábbnak tűnik. 

Mivel még vagyoni szerződés is volt, nem számítottak rá, hogy a per ennyire elhúzódik majd, és a baba nem túl távoli érkezésével még sürgősebbé vált a dolog. Kim és Kanye ugyanis egy ideje már azt tervezgetik, hogy egybekelnek, de erre egyelőre nincs lehetőségük.

Ezt is szeretjük