10 pont a kezeden, ami csökkenti a stresszt, ha erősen megnyomod: néhány perc alatt megnyugtat

A stresszt bárhol és bármikor csökkentheted ezekkel a nyomópontokkal.

10 pont a kezeden, ami csökkenti a stresszt, ha erősen megnyomod: néhány perc alatt megnyugtat
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stressz a forgalmi dugó miatt, stressz a tárgyalás vagy a vizsga miatt, stressz a késés, a munkahelyi terhek miatt. Akármi szembejöhet egy nap, ami miatt idegeskedünk.

A stressz a mindennapok része, ami normál mértékben nem jelenthet problémát, bizonyos időszakokban azonban eluralkodhat az ember életén, és ilyenkor nehezen iktatható ki. Ekkor jól jöhet néhány olyan akupresszúrás pont ismerete, amelyeket bárhol megnyomhatunk néhányszor, hogy visszanyerjük a nyugalmunkat.

Stresszoldó pontok a kézen

Könnyen megjegyezhető akupresszúrás pontokat mutatunk a kézen stresszoldásra.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük