3 életbevágó dolog, amiről tudnod kell, mielőtt lefekszel a pasival
Sokan elfelejtik!
Nem most volt az első kézfogás, mégsem vagy biztos a dologban?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségek gyötörnek az első szex előtt, hogy vajon nem vársz-e túl sokáig, aminek akár szakítás lehet a vége? Felesleges ezen aggódnod, ugyanis senkinek nem kell megfelelned, csakis önmagadra hallgatnod!

Az persze természetes, ha egy kicsit izgulsz az első szexuális érintkezéseteket megelőzően, azonban ha rágörcsölsz, az főként neked, de a pasidnak is rossz lesz! Elmondjuk, mit kell tisztáznod magadban, mielőtt elveszted a szüzességed.

Nincs olyan, hogy túl késő

Mindenki más ütemben érik, és nemcsak biológiai értelemben, hanem lelkileg is. Ne másokhoz mérd magad, kizárólag az számít, hogy ti ketten hogy érzitek! Ha kételyek gyötörnek, azokat inkább beszéld meg a barátoddal, mint a barátnőiddel: még akkor is, ha ódzkodsz szemtől szemben megtárgyalni ezt vele. Így nyugodtabb lehetsz, és ő is jobban megérthet téged.

Számít, hogy te mit akarsz!

Szereted a pasidat, ő a mindened, mégsem érzed úgy, hogy eljött az első együttlétetek ideje? Akkor valószínűleg ez így is van! Egy kapcsolat kettőtökről szól, vagyis ugyanannyira számít, hogy te mit akarsz. Előfordulhat, hogy ő már szeretné, te azonban még várnál, ám ilyenkor nem szabad igent mondanod: a szakítástól való félelem rossz tanácsadó!

Sokkal magabiztosabban készülhetsz az első alkalomra, ha tájékozott vagy a fogamzásgátlásban!

Lehetséges, hogy aszexuális lennél?

Az aszexualitás, amelyről még többet megtudhatsz itt, nem összekeverendő az éretlenség okozta tartózkodástól. Azt jelenti, hogy teljesen hidegen hagy a másikkal való érintkezés e formája. Ez független attól, hogy van-e barátod, vagy nincs, sőt, sokan ugyanúgy vonzódnak a másikhoz, csupán nincs meg bennük a késztetés arra, hogy ezt intimebb módon kifejezzék.

Ezt is szeretjük