Messziről furcsa pitbullnak hitték a kertjükbe tévedt állatot: ledöbbentek, amikor kiderült, mi az

Nem tudni, milyen szögből, de a lakó valahogy pitbullnak nézte ezeket az állatokat, amik a kertjébe tévedtek.

Kertbe tévedt kecskék
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem minden az, aminek elsőre tűnik, és ezt Walker Jones is nemrég megtapasztalta. Amikor a kutyusával hazafelé sétált, észrevett egy állatot a kertjében, amit először kóbor kutyának nézett, és azonnal szólt a barátnőjének, hogy segítsen neki kiterelni az eltévedt jószágot. 

Kertbe tévedt kecskék

- Felhívott FaceTime-on, és azt mondta, hogy egy kóbor kutya van a kertben, és hogy nem tudja, mit tegyen - mondta Blaire Effler, Jones barátnője a The Dodo oldalán. - Úgyhogy kinéztem az ablakon, és egy különös fülű állatot láttam, arra gondoltam, hogy talán valamilyen furcsa pitbull lehet. 

@1997blaire This was the funniest thing ever today😂 #straydog #blindproblems #goatsoftiktok #goat🐐 ♬ original sound - 1997blaire

A nő kisétált, hogy szemügyre vegye a "kóbor kutyát", de amikor meglátta az állatot, röhögőgörcs fogta el. Nemhogy nem egy kóbor kutya, hanem két kis kecske volt a kertben! Ebből a cikkből kiderül, hogyan lehet kíméletesen "hatástalanítani" a kecskék szarvát.

Jones és Effler körbejárta a szomszédságot, hogy megtalálják, hova tartozhatnak a kecskék, akik mindeközben mások kertjét is felfedezték. Hogy biztonságban tudhassák a két állatot, inkább a hátsó udvarba helyezték őket, amíg meg nem találják az otthonukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ott azonban a két jószág elkezdett üvölteni, és erre a hangra figyelt fel az egyik szomszédjuk, aki jelentkezett az elkóborolt állataiért. Úgy tűnik, hogy a család csak a visongás miatt vette észre, hogy már nem az ő kertjükben lődörögnek a kecskéik. 

Azóta is időnként fel-felbukkannak mások kertjében, de most már mindenki tudja, hogy valójában kihez tartoznak - és természetesen azt is, hogy nem egy furcsa kinézetű pitbull kószál a környéken!

Hajmeresztő, mire képesek ezek a kecskék: fittyet hánynak a gravitációra

A hegyi kecskék szinte teljesen függőleges hegyoldalon is stabilan mozognak.

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük