Azt állítja a férfi, hogy bejuttatott egy drónt Észak-Koreába: soha nem látott felvételeket tett közzé

Különleges fényképeket posztolt a férfi.

Képek Észak-Koreáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy Reddit-felhasználó azt állítja, hogy fotókat készített Észak-Koreáról, miután berepült az ország légterébe egy drónnal. 

Képek Észak-Koreáról

A férfi egy Reddit-bejegyzésben azt írta, hogy épp Kínában tartózkodott, amikor eldöntötte, hogy különleges kalandra küldi a drónját, számolt be a Unilad.

Az eszköz állítólag átrepült Kína és Észak-Korea határán, és több képet is készített, amíg Észak-Korea légterében tartózkodott. A bejegyzést nemrég felkapták az interneten. 

Posts from the pics
community on Reddit

A fotók úgy néznek ki, mintha egy szellemvárost ábrázolnának. Az utcákon csak néhány ember látható, és forgalom szinte egyáltalán nincs. 

Az egyik kép egy olyan épületet ábrázol, melynek homlokzatán Kim Ir Szen és Kim Dzsongun portréja látható. 

"Hallucinálok, vagy tényleg nincs vízelvezetés? És nyilvánvalóan közlekedési lámpák sincsenek. Úgy néz ki, mintha egy város betonból készített makettje lenne" - írta az egyik hozzászóló. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Melyik ruhadarab tilos a nőknek Észak-Koreában? 8 kérdés a világ országainak öltözködési szabályairól

Sok különböző, számunkra furcsa öltözködési szabály létezik világszerte. Te mennyire vagy tisztában velük?

Elolvasom

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük