Minden kollégája utálja! Csikket dobtak a 18 éves modell poharába
Kendall Jenner dolgos hétköznapjai nem telnek zökkenőmentesen, a többi modell utálja őt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian családja a K, mint Kardashian valóságshow miatt vált ismertté, de ma már szinte nincs olyan esemény, ahol ne lennének ott. Az egyik testvér, a 18 éves Kendall Jenner modellkedik is: bár eddig több köze volt a fotózásokhoz, mint a kifutókhoz, újabban a bemutatókon is alkalmazzák.

Legutóbb a Milánói Divathéten tűnt fel, de a New York-i Divathéten is találkozhatott vele a közönség, ahol, bár senki sem tudta, a kulisszák mögött komoly balhé zajlott Kendall és a többiek között. Az In Touch Weekly forrásai szerint a többi modell úgy gondolta, a 18 éves lány nem megérdemelten jutott el idáig, mert velük ellentétben nem dolgozott meg a sikerért.

Volt, aki annyira kiakadt rá, hogy cigarettacsikket dobott Kendall italába, és többen felszólították, hogy ne lépjen fel Milánóban. Ennek ellenére Kendall a héten végigvonult a kifutón a Ports 1961 show-ján. Nézd meg a képeket!

Cara Delevingne legszörnyűbb ruhái

Attól, hogy valaki modell, még nem biztos, hogy a hétköznapi öltözködéshez is van érzéke. Nézd meg Cara Delevingne legrémesebb ruháit!

Ezt is szeretjük