Mit árul el rólad a kedvenc színed? Fontos tulajdonságok

A kedvenc színed többet elárul rólad, mint gondolnád. Te tudod, mi a jelentése?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az, hogy melyik színt látod a legszebbnek, és melyik árnyalat a legkedvesebb számodra, sokat elárul rólad.

Nézd meg, mit jelentenek a színek! Neked melyik a kedvenced?

Piros, narancssárga, sárga

Ha a piros szín a kedvenced, tüzes, érzelmes és szenvedélyes személyiség vagy. A piros a szerelem és a tűz színe, és ez megmutatkozik a tulajdonságaidban is. Kreatív vagy, energikus, erős és domináns. Mozgékony vagy, szeretsz nagy társaságban lenni, de hirtelen haragra lobbansz.

Ha a narancssárga kedvelői közé tartozol, a legjellemzőbb tulajdonságod az optimizmus. Szeretsz mindent a pozitív oldaláról nézni, nyitott vagy az új dolgokra, és az önértékelésed is szilárd lábakon áll. Mindenki felé jóindulattal közeledsz, de vigyázz, mert hajlamos vagy a naivitásra is.

A sárga szín kedvelői éles ésszel vannak megáldva. Ha te is egy vagy közülük, kiemelkedő logikával rendelkezel, és a szerencse is sokszor melléd szegődik. Nem nélkülözöd az önbizalmat, ennek ellenére hajlamos vagy irigyelni másokat. Általában jó a kedved, hiszen a sárga a napfény és a derű színe.

Lila, rózsaszín, kék, zöld

A lila szerelmeseinek általában művészi hajlama van, és ezt ki is élik, mert inspirációban sincs hiány. Ha te is imádod ezt a színt, nem áll távol tőled az ezotéria, és szereted a misztikus dolgokat. Érdeklődsz a spirituális témák iránt, de könnyen pimasszá válhatsz, és gyakran túl büszke vagy.

Ha a rózsaszín a kedvenc színed, könnyen beleéled magad mások helyzetébe, nagyfokú együttérző képességgel rendelkezel. Nem szereted a feszültséget, a konfliktusokat, kedveled azonban a romantikát, és a legapróbb ajándék is hálával tölt el. Igényes vagy a külsődre, de néha túl hiú lehetsz.

A legtöbb ember a kék színhez vonzódik legjobban. Ha te is, akkor valószínűleg hűséges típus vagy. Tele vagy álmokkal, természeted nyugodt és bizakodó. Fontos számodra a barátság, és a könnyed programokat is kedveled.

Ha a zöld szín szerelmese vagy, legjellemzőbb tulajdonságod az egészségtudatosság és a természetközeliség. Harmóniában élsz önmagaddal és a társaiddal, és foglalkoztat a többi ember sorsa. Ám van, amikor úgy érzed, a világ terhét cipeled a válladon - ilyenkor közömbössé és érdektelenné válhatsz.

Fekete, fehér, barna

Bár a fekete sokszor nem túl pozitív hatású szín, és esetenként a gyásszal párosul, mégsem vagy negatív személyiség, ha ez a kedvenced. Gyakran vágysz valami újra, szereted a változást, és te magad is törekszel a megújulásra. A külvilág számára titokzatosnak és szeszélyesnek tűnhetsz.

Ha a fehér a kedvenced, rendszerető, sőt, pedáns vagy. Mástól is elvárod a precizitást, és nemcsak a környezeted, de a lelkivilágod is tiszta, az értékrended pedig nagyon stabil. A kívülállók azonban kissé ridegnek és megközelíthetetlennek láthatnak.

A barna szín kedvelői szinte kiismerhetetlenek. Ha neked is ez a kedvenc színed, könnyen változtatod a dolgokhoz való hozzáállásodat, és az érzelmeid is gyorsan váltakoznak, hajlamos vagy a hangulatingadozásra. Ennek ellenére, ha valamibe belekezdesz, ami érdekel, nagyon kitartóan végigviszed.

Ezt is szeretjük