Ezt mondja rólad másoknak a Facebook-üzenőfalad

Te mit osztasz meg?

Biztos a te oldaladat is nézegeti valaki. Mit mond neki rólad?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, sokan a Facebookról tájékozódnak rólad, mielőtt közelebbről megismerhetnének - biztosan te is mindig megnézed az aktuálisan kiszemelt pasit, hogy megtudj róla valami pluszinfót.

De mit is mond el rólad az üzenőfalad? Nézd meg a legutóbbi tíz bejegyzésedet, számold össze, hogy melyik típusú posztból volt a legtöbb, és máris megkapod a választ!

Zene vagy Youtube-videó linkje

Nem vitás, imádod a pörgést, szeretsz bulizni és azt, ha zajlik körülötted az élet. Bármikor benne vagy egy új kalandban, és csak ritkán ülsz otthon szombat este. Az üzenőfalad azt mondja rólad másoknak, hogy nem szereted a csendet, vagy ha nincs, ami lekösse a figyelmedet, és igényled, hogy állandóan történjen valami. Azért szakíts időt arra is, hogy elrendezd magadban ezt a sok tapasztalatot, amit a pörgés során begyűjtesz.

Idézet

Filozofikus, merengő alkat vagy, aki az élet nagy kérdéseire keresi a választ. Nem félsz feltárni a gyengébb oldaladat, és hiszel abban, hogy az emberek alapvetően jók, vagy legalábbis megmenthetőek. Jó hallgatóság vagy, és bár hajlamos vagy a melankóliára, idővel mindig megtalálod a módját, hogy felülemelkedj a nehézségeken.

Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra, hogy a mások által kitaposott utat járd, és néha félsz saját döntéseket hozni.

Vicc vagy vicces kép

Szereted a nevetést, és szeretsz másokat is megnevettetni. Úgy érzed, az örömteli dolgok az életben akkor igazán jók, ha megoszthatod őket másokkal, és általában a társaság középpontjában vagy. Ugyanakkor az állandó viccelődés egyfajta maszkként is funkcionálhat, lehet, hogy félsz megmutatni a saját érzéseidet, és nem mindig mersz az élet komolyabb dolgaival is foglalkozni, mert nem szeretnéd, hogy lássák amikor kudarcot vallasz.

Biztonságos Facebook

Sok dolog van, amit önszántadból osztasz meg a Facebookon, de olyan információk is lehetnek itt rólad, melyekről nem akarod, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek. Szakértőnk elmondja, hogyan akadályozhatod ezt meg.

Fotó

Nem szívesen pazarolod az idődet fölösleges beszédre, viszont szereted a pörgést, aktív életet élsz, de fontosnak érzed, hogy ezt másoknak is a tudtára add. Egészséges önbizalommal rendelkezel, és sok barátod van, de szükséged van az állandó visszacsatolásra, hogy szeretnek téged, illetve jó az, amit csinálsz.

Bármilyen saját bejegyzés

Ha legtöbbször egy-egy saját gondolatot pötyögsz be, akár az aktuális napodról, akár arról, mit nézel éppen a tévében, akkor valószínűleg kommunikatív, nyitott, életvidám személyiség vagy, aki igényli a társas kapcsolatokat. Fontos számodra, hogy legyen, akivel megoszthatod a tapasztalataidat, de lehet némi hajlamod az önzésre vagy az egoizmusra is.

Ezt is szeretjük