Tejjel vagy feketén, cukorral vagy nélküle? Ezt meséli rólad, hogy iszod a kávét

Az ízlésed többet elmond rólad, mint gondolnád!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a hétköznapok során berögződött szokásokat teljesen jelentéktelennek gondolhatod, az ízlés nagyon sokat elárulhat a személyiségről és a tudatalattiban zajló folyamatokról. Egy ösztönös döntést ugyanis az egyéni tényezők is nagyban befolyásolnak.

Gondoltál már arra, hogy miért van az, hogy míg egyesek édesítés nélkül beleszagolni is képtelenek a reggeli kávéjukba, addig mások úgy érzik, a cukor teljesen elrontja az ínycsiklandó kávéaromát? Az, hogy egy döntést teljesen eltérően hoz meg két ember, nem véletlen: az elemzés megmutatja, mi miért történik. Keresd ki magad a listáról!

Cukorral, tej nélkül

Ha az édes, de tejmentes kávéra szavazol, a magabiztosság és a felelősségtudat jellemezheti a döntéseidet. Fontosak számodra a hagyományos értékek, a világról alkotott elképzeléseidhez pedig a végsőkig ragaszkodsz. Nagyra értékeled a derűt, remek a humorérzéked, valamint szereted az idődet lelkesítő emberek társaságában tölteni: mellettük valósággal szárnyra kapsz. Életszeretetedet és egyenességedet környezeted is értékeli.

Cukor nélkül, tejjel

A cukorról könnyedén lemondasz, de tej nélkül elképzelni sem tudnád a kávézást? Szeretettel teli, álmodozó személyiség vagy, aki olykor bátortalannak érzi magát, ha döntést kell hoznia. Érzékenyen szemléled a világot, önzetlenségből pedig gyakran helyezed mások érdekeit a sajátod elé. A környezeted csupa szív embernek ismer, aki a bajba jutottak mellé áll, és akire minden gondban lehet számítani. Téged pedig valósággal éltet, ha segíthetsz másokon.

Cukorral és tejjel

Szerinted nem is igazi a kávé cukor és tej nélkül? A mindennapjaidat is ez az ártatlan hedonizmus jellemezheti. A boldogságot a világi örömökben keresed, de képes vagy örülni a legapróbb dolgoknak is. Nehezen hozol meg lemondással járó döntéseket, mivel nem szívesen húzod összébb a nadrágszíjat. Úgy látod, egy kis élvezet mindenkinek jár. Igazán jó társaság vagy a mindennapokban, szeretnek veled lenni az emberek.

Milyen pózban ébredsz leggyakrabban? Ezt üzeni vele a tudatalattid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Feketén

Ha a kávét édesítés és tej nélkül iszod reggelente, személyiségedet a szerénység és komolyság jellemezheti. Nem szereted megvalósíthatatlan álmokba ringatni magad, ezért a környezeted szemében te vagy az, aki két lábbal áll a földön. Megfontolt vagy a döntéseidben, bár ez olykor akadályoz a lépéseidben. Az örömöt belül éled meg, nem a külvilág felé, harsogóan. Az emberek adnak a véleményedre, mert úgy látják, józanul ítéled meg a helyzetet.

Édesítőszerrel vagy növényi tejjel

Valószínűleg tudatos döntés eredménye, hogy a cukrot édesítővel, a tejet pedig növényi változatokkal pótlod, ám ez sem mellékes tényező. Elárulja rólad azt, hogy szereted a kezedben tartani a dolgokat, és a cél számodra sokkal fontosabb a múló élvezeteknél. A lemondás azonban sohasem teljes, nem adod fel könnyen, ezért, ha valamit nem érsz el, kétségbeesés helyett inkább újabb és újabb utakat keresel a megvalósításra.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük