Végleg túllépett a váláson! Az énekesnő máris összeköltözik új szerelmével

Nincs egy éve, hogy Katy Perry elvált, máris újra elkötelezi magát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még ez év januárjában történt, hogy Katy Perry elvált férjétől, a brit színész Russell Brandtől. Nem sokáig nyalogatta a sebeit, mert azóta több pasival is randizott, sőt, már egy tartósnak mondható kapcsolata is van, mégpedig a zenész John Mayerrel.

Bár még nincs fél éve, hogy a két sztár együtt van, máris úgy döntöttek, hogy még idén karácsony előtt összeköltöznek.

Már lakást keresnek

Annak ellenére, hogy Katy a válás után azt nyilatkozta, inkább a karrier, mint a szerelem, most megdőlni látszik az elmélete.

Akkoriban úgy gondolta, a házassága azért ment tönkre, mert nem volt ideje a munkája mellett a férjére is, és az esküvőkor még nem merült fel benne, hogy választania kellene a karrier és a kapcsolata között. 

Bár a pályafutása ugyanúgy szárnyal, mostani barátjával, John Mayerrel ismét komoly lépésre készül.

Még karácsony előtt összeköltöznek, és már a leendő lakásukat keresik. Los Angelesben akarják megtalálni álmaik otthonát, és lelkesen készülődnek, de ismerőseik, családtagjaik és barátaik közül sokan már kevésbé örülnek a helyzetnek. 

Azt hitték, szakítani fognak

Vannak, akik attól tartanak, a pár elhamarkodja a lépést, és van, aki szerint az lesz a vesztük, hogy sokat veszekszenek. Olyan bennfentes is akad, aki szerint Katynek nem kellene ennyire megbíznia Johnban, mert a férfi köztudottan nőfaló. Olyan hírességeket ejtett már át, mint Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt és Jessica Simpson.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nemrégiben az ismerőseik még azt gondolták, hogy a fiatalok kapcsolata igencsak gyenge lábakon áll, és hamarosan szakítás lesz a vége. Sok köztük a vita, és sokan rossz szemmel nézik a viszonyukat. Ám úgy tűnik, ahelyett, hogy emiatt távolabb kerülnének egymástól, a szerelmük egyre erősebbé válik.

Ezt is szeretjük