Az egész világ őt kereste! 2007-ben tűnt el 4 éves kislány
Édesanyja megrázó beszámolót írt
Kate McCann Madeleine című könyve őszinte vallomás a történtekről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Madeleine-ben a sokat szenvedett édesanya vall kislánya, a három és fél éves Madeleine eltűnésének körülményeiről, az azóta eltelt évek küzdelméről, a gyermek keresésére tett erőfeszítésekről, az igaztalan támadások sokaságáról, amelyet a szerencsétlen családnak el kellett szenvednie.

A szülők: Kate és Garry McCann

Kate McCann: Madeleine

A megrázó beszámolót nehéz száraz szemmel olvasni – nincs ennél megindítóbb, őszintébb és erőteljesebb vallomás a szeretetről, a veszteségről és a soha meg nem szűnő reményről.

Belepillanthatsz egy átlagos család mindennapjaiba, és ráérezhetsz, miként fordult egy angol orvosházaspár élete egy felhőtlennek ígérkező nyaralás alkalmával rémálommá: amikor is kislányuk eltűnt.

A kötet nemcsak egy rettenetes bűntény hatásos és jól megírt krónikája, hanem kihagyhatatlan olvasmány, mert segítheti Madeleine keresését.

Kate McCann a könyvről

„Nagyon nehéz szívvel szántam rá magam e könyv kiadására. Mielőtt eldöntöttük volna, hogy közreadjuk a történetünket, férjemmel, Gerryvel sok mindent kellett igen alaposan megfontolnunk, nem utolsó sorban, hogy miként befolyásolja majd három gyermekünk életét.

Az ok, ami miatt megírtam, egyszerű: be akarok számolni az igazságról.

Mindig is szándékomban állt, hogy gyermekeink, Madeleine, Sean és Amelie számára maradéktalanul papírra vessem azt, ami a családunkkal történt; azt akartam, hogy ha majd egyszer készen állnak rá, hogy elolvassák az általam feljegyzett tényeket, a rendelkezésükre álljon.

Gondoskodni akartam arról, hogy írott krónikájuk legyen a történtekről – tekintet nélkül arra, hány esztendő múlik el addig.

Már így is túl sok mindenen mentek keresztül, és további kihívások várnak rájuk. Bármilyen megpróbáltatás elé állítja is őket az élet, ezekkel úgy birkózhatnak meg a legjobb eséllyel, ha ismerik a múltunkat… Nincs fontosabb dolog számunkra, mint hogy megtaláljuk a kislányunkat.”

Emlékszel még Madeleine 2007-es eltűnésére?

Ezt is szeretjük