Karmikus egészséghoroszkóp: előző életed miatt lehetsz majd beteg?

Mire lehetsz hajlamos, vagy miért térnek vissza időnként panaszaid?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiszel a karma erejében? Előző életedből hozott küldetésed, feladataid, terhed, sorsodat befolyásoló tényezők jelen vannak a mindennapjaidban, és alakítják az életed. Így azt is befolyásolhatja az előző inkarnációd, milyen az egészséged jelenlegi megtestesülésedben.

Olvasd el a jegyed szerint neked szóló karmahoroszkópot, és megtudhatod, milyen egészségi problémára lehetsz hajlamos, mire vigyázz, hogy elkerülhesd azt, és hogy minek köszönheted esetlegesen vissza-vissza térő panaszaid.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Előző életedben feltehetőleg nem voltál túl befolyásos ember, ebben az életedben azonban lehetőséget kaphatsz arra, hogy mindent pótolj. Olyan beosztásba kerülhetsz a munkahelyeden, ami felelősségteljes, és kaphatsz beleszólási jogot a dolgokba. A sok stressz és idegeskedés viszont magas vérnyomásra, szívproblémákra hajlamosít. Próbálj ki önnyugtató, relaxációs technikákat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nagyra értékeled a kényelmet, az érzékeket kényeztető dolgokat, mindent, ami szép, jó, finom, kényelmes, ugyanis korábbi életedben ezek hiányában élhettél. A nagy dőzsölés, a túlzásba vitt étkezés, az édességek habzsolása, a lustálkodás viszont sajnos hozhat egészségügyi gondokat. Túlsúly, koleszterinproblémák, cukorbetegség fenyegethet. Sportolj, és igyekezz egészségesen étkezni!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Korábban nagyon nyugalmas életet élhettél, talán kissé elzárkózva a külvilágtól, inkább választottad a biztonságot, a kényelmet, mint a kalandokat és kihívásokat. Most éppen ezért pótolnod kell mindent: nyughatatlanság, újdonság iránti szomj és kalandvágy jellemezhet. Ezzel járó merészséged miatt gyakran megsérülhetsz, légy óvatosabb!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Immunrendszered sajnos nem az igazi, ugyanis előző életedben lelkileg eléggé érzékeny ember lehettél, ami most a testi védekező képességeden üt ki. Sajnos könnyen utolérhet téged a megfázás, ahogy különféle fertőzések is. Fogyassz rendszeresen probiotikus joghurtot, sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy elkerüld a betegségeket.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Korábbi életedben sem a magad érdekei mellett, sem másokért nem igazán állhattál ki, ezért a jelenlegiben ezt pótolnod kell. Most éppen ezért vehemensen hangot adhatsz véleményednek, és hajlamos lehetsz azt másokra is megpróbálni ráerőltetni. Temperamentumod vérnyomásproblémákra hajlamosíthat. Próbálj higgadt lenni!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Előző életedben valószínűleg majd' kicsattanhattál az egészségtől, és talán sohasem értetted, mások miért követnek el annyi mindent a magukéért. Most meg kell ismerned az ő oldalukat is. Testedet a legapróbb dolgok, stresszes időszak, fertőzés, időjárási körülmények kibillenthetik az egyensúlyból. Figyelj a vitaminbevitelre, és sportolj!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Előző életedből hozott örökséged a rendkívül érzékeny bőröd, aminek az ápolására nagyon oda kell figyelned. Száraz vagy éppen zsíros is lehet, netán aknés. Ha esetleg nem gondoskodsz róla, akkor önbizalom-problémáid lehetnek, ami rossz esetben akár lelki gondokig is sodorhat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Bár az olyan betegségekkel, mint a megfázás vagy a bakteriális fertőzések, nagyon jól boldogulhatsz, karmikus örökséged okán emésztőrendszered érzékeny lehet. Valószínűleg olyasvalaki lehettél előző életedben, aki nagyon szerette a hasát. Könnyen meg tudod terhelni a gyomrod, erre mindig vigyázz. Gyomorrontásra és refluxra is hajlamos lehetsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nagyon odafigyelhetsz másokra, gondoskodó lehetsz és együttérző, ezt mint karmikus örökséged hozhattad magaddal. Az ugyanakkor, hogy másokra ennyi időt szánsz, magadtól veheti el a figyelmet, és ez visszaüthet. Mindig legyen egy kis időd magadra is a nap során, pihenj, relaxálj, figyelj lelki egyensúlyodra és étkezésedre is.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Korábbi inkarnációdban mindent nagyon könnyen feladhattál, most ebben az életedben az a feladatod, hogy kiállj magadért és terveidért. Ez sok feszültséget okozhat benned, ami testi tüneteket is produkálhat. Izmaid merevvé válhatnak, hátad, tarkód, fejed is fájhat gyakorta. Érdemes lenne néha masszőrhöz menned.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Előző életedből hozott örökséged, hogy nagyon nehezen viseled a stresszt, az idegi megterhelést, a nehezen feldolgozható eseményeket. Érdemes lenne az idegrendszeredet kicsit megerősíteni. Fogyassz magnéziumot, B-vitamint, és mindenképpen sportolj is, az ugyanis segít levezetni a mindennapos feszültséget.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Előző életedből hozott karmikus örökséged lehet a vérszegénységre való hajlamod, ami nőként pláne esélyes, hogy utolér. Egyél olyan ételeket, melyek ezt segítenek kivédeni vagy orvosolni: a cékla, a tojás, a spenót, az alma vagy a sóska például jók lehetnek. Menj időnként vérvételre, és ellenőriztesd a vérképedet!

Ezt is szeretjük