Karmahoroszkóp: ismerd meg családi karmád!

Ha tisztában vagy családod karmikus feladataival, akár arra is lehetőséged nyílik, hogy változtass rajtuk, és boldogabb legyél.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karma bolygója elárulja, hogy melyek azok az előző életeidből származó negatív késztetéseid és megnyilvánulásaid, melyek akadályoznak családi karmád ledolgozásában.

Sztárok az Oroszlán jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kontrolláld ezeket, hogy a következő megtestesülésedben ne kerülhess a mostanihoz hasonló helyzetbe!

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Gyerekként sokszor ellenszegültél a szüleidnek, különösen az édesapádnak. A konfliktusokban értelemszerűen te maradtál alul, így megtapasztalhattad a korlátozás érzését. Emiatt felnőttként túlságosan is nagy jelentőséget tulajdonítasz a függetlenségnek, és anélkül, hogy tudatában lennél, védekezel az érzelmi kötődések ellen. A helyzetet súlyosbítja, hogy minden körülmények között a magad akaratát igyekszel érvényesíteni társaddal és gyerekeiddel szemben.

Szaturnusz a Bikában

Azon vagy, hogy megadd szeretteidnek a biztonság érzését, amiben gyerekkorodban nem, vagy legalábbis nem a kellő mértékben volt részed. Végtelen türelemmel és gyengédséggel fordulsz feléjük. Otthonotokat meleg fészekké varázsolod. A nagy igyekezetben azonban akaratlanul is családtagjaidra telepedhetsz, ami nyomasztóvá válhat a számukra. Így megeshet, hogy érzelmileg vagy akár fizikailag is eltávolodnak tőled – te pedig értetlenül állsz a kialakult helyzet előtt.

Szaturnusz az Ikrekben

Nyughatatlan, kíváncsi gyerekként rendre a társadalmilag elfogadott határokat feszegetted, amiben a szüleid igyekeztek megakadályozni. Mindezt egyfajta korlátozásként élted meg. Ezért korán elhagytad a szülői házat, és családod viselkedési mintáit nagyrészt elvetetted. A függetlenség iránti igény máig intenzíven él benned. Bár szeretteid nagyon is fontosak számodra, nem tűröd, hogy bármilyen módon szűkítsék a mozgásteredet –ami akaratod ellenére akár a család felbomlásához is vezethet.

Szaturnusz a Rákban

Társadnak és gyerekeidnek minden körülmények között igyekszel megadni a biztonság érzését, amiben gyerekkorodban hiányt szenvedtél. Ám éppen e régi sérülés miatt sokszor éppen te vagy az, akinek fokozott szüksége van a gondoskodásra és a védelemre. Így aztán egyik végletből a másikba esel: egyszer anyáskodsz szeretteid fölött, máskor szeszélyeiddel zsarolod ki tőlük a figyelmet. Hangulati ingadozásaid közepette észre sem veszed, hogy mindez mekkora lelki terhet jelent számukra.

Szaturnusz az Oroszlánban

Nehezen hagyod el a szülői házat, ha pedig el is szánod magad erre a lépésre, hamarosan saját családot alapítasz. Mivel a gyökereid rendkívül fontosak a számodra, hűen őrzöd a generációról generációra öröklődő hagyományokat, és ragaszkodsz az otthonról hozott szokásokhoz. Megeshet, hogy mindezt a szeretteidre is megpróbálod rákényszeríteni, ők azonban nem tudnak, és nem is akarnak a természetük ellen élni. Az ebből adódó konfliktusok idővel teljesen megmérgezhetik a családi légkört.

Szaturnusz a Szűzben

Gyerekként kevés pozitív visszajelzésben volt részed a szüleid, elsősorban az édesapád részéről, ezért a mai napig sem tudtál teljesen megszabadulni a feleslegesség érzésétől. Hogy ezt ellensúlyozd, igyekszel nélkülözhetetlenné tenni magad társad és gyerekeid számára, főleg a gyakorlati dolgokban. Irántuk való érzelmeidet viszont nehezen nyilvánítod ki – holott erre nagy szükségük lenne. Így megeshet, hogy áldozatvállalásod dacára szeretteid eltávolodnak tőled.

Szaturnusz a Mérlegben

Gyerekként harmonikus kapcsolat fűzött a szüleidhez. Igaz, a békesség érdekében hajlamossá váltál a túlzott alkalmazkodásra, ami hátráltatott önállóságod kifejlesztésében. Érzelmileg felnőttként is nagyon erősen kötődsz a szülői házhoz. Párodban az ellenkező nemű szülődet keresed, saját családodban az otthonról hozott viselkedési és gondolkodási minták megvalósítására törekszel. Ha ez legalább részben sikerül, minden más téren aránytalan kompromisszumokat köthetsz, hogy fenntartsd ezt az állapotot.

Szaturnusz a Skorpióban

Gyerekként intenzív, esetenként szélsőséges kapcsolat fűzött a szüleidhez. Tudattalanul kerested az alkalmat a velük való konfrontációra, csak hogy érezhesd az erejüket. Ez olyan jól sikerült, hogy teljes mértékben máig sem váltál le tőlük érzelmileg. A legfontosabb számodra, hogy megfelelj az elvárásaiknak. Mindez természetesen a társaddal és gyerekeiddel való kapcsolatodra is rombolóan hat. Ha nem szabadítod fel önmagad, a sors kényszerít rá a változtatásra, például elválás, elszakadás révén.

Szaturnusz a Nyilasban

Gyerekként roppant erősen kötődtél a szüleidhez, ugyanakkor folyamatos vágy élt benned a szabadság iránt is. Felnőttként megint csak egyfajta kettősség jellemez: az elkötelezettség és a szabadság között ingadozol. Mivel bízol a gyökereidben, az általad alapított családban is az otthonról hozott értékrendet igyekszel megvalósítani, amely egyebek mellett a hűséget és a következetességet is magában foglalja. Ha azonban korlátozva érzed magad, viszonylag könnyen továbblépsz, és új életet kezdesz.

Szaturnusz a Bakban

Gyerekként mindennél fontosabb volt számodra a tudat, hogy a szüleid szeretnek, és szükségük van rád. Ezért már korán felelősségteljes feladatokat vállaltál, és csak ritkán követelted meg, amire vágytál. Mindezek ellenére úgy érezted, kevés elismerést kapsz. Ez az oka annak, hogy felnőttként tartasz az intimitástól és a közelségtől, olyannyira, hogy még szeretteid előtt is nehezen nyílsz meg. Hajlamos vagy arra, hogy az érzelmi biztonságot materiális értékekkel, például ingatlannal pótold.

Szaturnusz a Vízöntőben

Korán elhagytad a szülői házat, hogy a magad útját járhasd. Szükséged van az abszolút szabadságra, ugyanakkor vágysz az érzelmi kötődésre. A családalapítás gondolata nem áll távol tőled, a végkifejlet azonban kétesélyes. Ha sikerül hozzád hasonló gondolkodású társra találnod, örömmel gondoskodsz róla és gyermekeitekről. Ellenkező esetben viszont folytonosan a szabadság és a kötöttség között ingadozol.

Szaturnusz a Halakban

Érzékeny, ragaszkodó gyerekként legszívesebben eltörölted volna a határokat közted és a szüleid között. A róluk való leválás komoly megrázkódtatást okozott számodra. A szülői háztól való elszakadás esetedben lassan megy végbe, ha pedig teheted, viszonylag korán családot alapítasz, melyben egyidejűleg töltöd be az oltalmazó és az oltalmazásra szoruló szerepét. Hogy szeretteidet magadhoz kösd, feláldozod magad értük, majd bűntudatot keltve gyakorolsz érzelmi hatalmat fölöttük.

OLVASD EL EZT IS!

  • szerelem
  • szaturnusz

Karmikus kapcsolat

misztikus lead
  • románia
  • franciaország

Rejtélyes, misztikus helyek

lead vadrozsa
  • gyógynövény
  • gyógyító táplálékok

Gyógyító virágok

Ezt is szeretjük