Szerelmes tinifiúhoz riasztották a mentőket Budapesten: ez történt, amikor meglátta a lányt

A balul sikerült randi történetét az Országos Mentőszolgálat osztotta meg.

Szerelmes tinifiúhoz riasztották a mentőket Budapesten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki volt már szerelmes, tudja, hogy az első randi előtti napok néha idegölőek tudnak lenni. Így járt az a 17 éves fiú is, aki egy budapesti plázába beszélt meg találkozót szíve választottjával - írta meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A poszt szerint a kamasz a randit megelőző három napban idegességében alig evett. Így amikor meglátta a lányt, elájult, az esés során a fejét beütötte, ráadásul a szerelmének vásárolt rózsák is eltörtek.

Szerencsére mégsem hiúsult meg a randevú, a kiérkező mentők ugyanis megengedték a lánynak, hogy az autóban bekísérje a lovagját a kórházba.

Kép: Chalabala / Getty Images

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

6 jel, amiből megállapíthatod, hogy a szerelem vagy a kötődés tart össze titeket

Az ember hajlamos szerelemnek hinni azt is, ami nem az.

Elolvasom
Ezt is szeretjük