Tojással dobálták meg az énekest! Nézd meg lassítva, milyen arcot vágott
Viccesre sikeredett a Justin Bieberről készült legújabb videó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is olyan régen még Justin Bieber keveredett tojáshajigálási ügybe a szomszédja házának megrongálása kapcsán, most pedig őt dobálták meg.

Az énekes egy hamarosan adásba kerülő műsort népszerűsít az új videóval, amelyben lassítva figyelheted meg a reakcióját.

Bieber és a tojások

Annak is tetszeni fog Justin Bieber legújabb videója, aki nem kedveli az énekest, mert igazán közelről, lassított felvételen nézheti meg, hogyan dobálják meg a sztárt jó pár tojással. A rajongók pedig még jobban örülhetnek, mert az újabban igen sportos testű Justin félmeztelenül szerepel a kisfilmben, és közeli képek is készültek róla.

Március 7-én vetíti majd az amerikai Comedy Central csatorna az úgynevezett roastot, amelynek lényege, hogy komikusok egy kiválasztott hírességet égetnek annak jelenlétében. Az új epizódban Justin Bieber lesz az áldozat, és az énekes saját bevallása szerint már régóta várt erre a lehetőségre.

Ezt a műsort hivatott promotálni a csatorna új, vicces videója, amit alább te is megnézhetsz - ne hagyd ki, mert tényleg mókásra sikeredett!

Elrontották Justin Bieber haját?

Amikor Justin kilépett a szalonból, az minden erejével azon volt, hogy ne lehessen látni az új frizuráját. Szerencsére az eredmény átsejlett az inkognitón.

Ezt is szeretjük