Ismét bíróság előtt Justin Bieber: 9 milliót követel egy rajongója
Justin Bieber koncertjén halláskárosodást szenvedett egy rajongó, 9 milliót kér.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába a népszerűség és a szédületes tempójú lemezeladás, Justin Bieberre mostanában mintha rájárna a rúd.

Nemrég saját magát hozta kínos helyzetbe, amikor a a kamerák kereszttüzében nem vett észre egy üvegajtót, aztán egy kínos interjú miatt viharzott ki egy rádió stúdiójából, majd arról kezdtek beszélni, hogy talán már Selena szíve sem érte dobog. Ha ez nem lenne elég, most még egy rajongója is pereli.

Maradandó halláskárosodást szenvedett

Amerika híres arról, hogy egészen elképesztő dolgok kapcsán is kártérítési pert lehet nyerni, így jó eséllyel indul a tárgyalóteremben Justin ellen az az oregoni nő, aki még egy 2010-es koncert miatt követel 9 millió dollárt az énekestől.

Stacey Wilson Betts 2010. július 14-én ment el Justin egyik koncertjére. A látványos showműsor egyik eleme az volt, hogy Bieber egy szív alakú fémgondolán ereszkedett le rajongói közé.

Ha ez önmagában nem lett volna elég az extázishoz, Justin még biztatta is rajongóit a sikoltozásra, akik természetesen olyan hangosan kiabáltak, ahogy az csak a torkukon kifért.

A nő állítása szerint a fő problémát az okozta, hogy a gondola anyaga visszaverte a hangot - így az emberi fül számára már elviselhetetlen hangorkán keletkezett, ő pedig mindkét fülére maradandó halláskárosodást szenvedett, és azóta állandó fülzúgás kínozza.

Justint okolja

Habár Stacey Wilson Betts gondolhatta, hogy egy Bieber-koncert nem lesz mentes a tinilányok sikoltozásától, maradandó egészségkárosodásáért mégis Justint és lemezkiadóját, illetve a koncertet szervező céget okolja, és 9 millió dolláros kártérítést követel, továbbá a perköltséget is az énekesen verné le.

Az eset megosztja az internetezők közösségét, van, aki igazat ad a nőnek, és úgy gondolja, mivel komolyan változott az életminősége, a legkevesebb, hogy egy jelentős összeggel próbálják kárpótolni. Justin rajongói pedig természetesen az énekes védelmére keltek, és azt is gyanúsnak találják, hogy a nő csak két évvel az eset után jelentkezett a pénzért.

Justint korábban egy apasági per miatt citálta a bíróság elé egy rajongója, ám akkor a DNS-vizsgálat bizonyította, hogy a nő állításával ellentétben nem a híresség a gyerek apja.

Ezt is szeretjük