Mi köze Justin Biebernek Mariah Carey-hez?
Karácsonyi dalok kedvenceidtől
Justin Bieber, Selena és Miley Cyrus is énekel ünnepi dalokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony nem igazi zene nélkül, az igazi nagy klasszikusokat pedig rengetegen feldolgozták már, így a kedvenceidet hallgatva is ünnepi hangulatot teremthetsz.

Justin Biebernek, Miley Cyrusnak és Selena Gomeznek is van ünnepi dala.

Kedvenceink legnépszerűbb dalaiból válogattunk neked néhányat, hogy az ajándékok csomagolása vagy bontogatása, esetleg mézeskalács-díszítés vagy -habzsolás közben se maradj zene nélkül, és a kedvenc sztárjaiddal ünnepelhesd a karácsonyt.

Justin Bieber és Mariah Carey közös dala

Valószínűleg senki nem tud vitába szállni azzal, hogy az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb karácsonyi popdala az All I Want for Christmas Is You, amit rengetegen dolgoztak már fel, ám Justin Bieber és Mariah Carey szuperprodukciója kiemelkedik a többi közül: a klip 2011-ben jelent meg, és azóta valószínűleg a fél világon ezt hallgatják a tinik karácsonyfa-díszítés közben.

A klipben egyébként minden benne van, ami egy karácsonyi kliphez kell: Mariah dögös Mikulás-jelmezben rázza a csengőjét, a jóságos, pocakos Télapó pedig belépőket osztogat, hogy azután Justin megajándékozhassa a kiválasztottakat a személyesen beszerzett ajándékokkal - a szám végén pedig még egy masnival átkötött kiskutya is előkerül.

Miley körbeugrálja a fenyőt

Miley Cyrusnak rengeteg karácsonyi dala van, de ezeknek a feldolgozásoknak a többsége még azokból az időkből való, amikor Cyrus Hannah Montanaként ugrándozott a tévében.

Éppen ezért tőle egy olyan dalt választottunk, aminek stílusa a megújult, kicsit punk-rockos külsejű Miley-hoz is illik, és minden bizonnyal ma is szívesen dúdolgatja a karácsonyfa feldíszítése közben. A Rockin' Around the Christmas Tree a pörgősebb karácsonyi dalok közül való.

Selena téli dala

Tulajdonképpen egész télen is hallgathatod, mégis Selena legismertebb karácsonyi dalaként tartják számon a Winter Wonderlandet, amit még bandájával, a The Scene-nel játszott fel közösen egy lemezre.

A dal szintén a bulisabb, pörgősebb kategóriába tartozik, ám dallamvilága és hangszerelése miatt megvan benne az a hangzás, amitől egy dal karácsonyi hangulatot áraszt. Nem egy helyben üldögélős ajándékcsomagoláshoz ajánlott, de a szobád díszítéséhez például ideális.

Ezt is szeretjük