Nagy szerelmi horoszkóp: mit hoz majd a nyári szünet első hónapja?
Júniusi flörtök
Vajon mivel köszönt rád a június a szerelem terén?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasz után a nyár az egyik legeseménydúsabb évszak szerelmi téren, a horoszkóp segítségével pedig te is megtudhatod, mire számíts.

Vajon számodra milyen romantikus élményeket ígérnek a csillagok júniusra? Olvasd el az előrejelzést, és tudd meg!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha egyedülálló vagy, izgalmasan indul a hónap: már június elején megismerkedhetsz valakivel, aki megdobogtatja a szíved. Fontos azonban, hogy mielőtt bármibe is belemész, légy körültekintő és óvatos! A hónap közepére kiderül, mi lesz a dologból. A foglalt Kosok számára nem tartogat sok újdonságot a június: nyugalmasan kezdődik a nyári szünet.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Érdemes az önismereted fejlesztésére szánni a hónapot. Ebben segítségedre lesz az is, hogy egyelőre nem adódik semmilyen komolyabb lehetőség, ami leköt: csak apró flörtökben lesz részed júniusban. Ha van barátod, most új szintre emelhetitek a kapcsolatotokat, és olyan dolgokat is megtudhattok egymásról, ami még jobban megerősíti a köteléket.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Döcögősen indulhat a hónap az egyedülálló és a kapcsolatban élő Ikrek számára egyaránt, és a sok nehézség miatt úgy érezheted, ez nem igazán a te időszakod, de fel a fejjel - ahogy rájössz, hogy nem szabad feladni az akadályok miatt, máris érezhető lesz a változás. Június közepén sorsdöntő találkozásban lehet részed, ami sok eddigi elképzelésedet felülírja.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha egyedülálló vagy, egy véletlen találkozásból olyasmi sülhet ki, amire nem gondoltál. Nálad most különösen igaz az az elmélet, hogy onnan jön a szerelem, ahonnan a legkevésbé várja az ember. A kapcsolatban élő Rákok életében felütheti a fejét a zöld szemű szörny, de ha meg tudjátok beszélni a dolgot, ez akár még a viszonyotok javára is válhat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A mindig tüzes Oroszlánok számára meglepően csendesen és eseménytelenül indulhat a nyár - de ezt most nem is bánod, mert úgy érzed, hogy jót tesz egy kis nyugalom. A flörtökkel ráérsz júliusban foglalkozni, ha pedig van barátod, nem ez lesz az a kapcsolatotok legmeghatározóbb hónapja - inkább élvezzétek a nyugis, kellemes időszakot.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha úgy érzed, még nem állsz készen új ismeretségeket kötni, netán egy új kapcsolatra, ne erőltess magadra semmi olyasmit, amit később megbánhatsz. Ha flörtölnél, akkor is légy óvatos, és hallgass a megérzéseidre! Ha van pasid, most egy olyan oldalát is megismerheted, amelyről eddig még nem tudtál, ezzel pedig kellemes meglepetést okoz neked.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Itt az ideje, hogy egy kicsit kiengedd a gőzt a tanév feszített tempója után. Ha eddig nem volt időd a bulizással és a fiúkkal foglalkozni, a június kiváló alkalmakat ad arra, hogy ezt bepótold. Akár egy olyan személlyel is elmélyülhet a kapcsolatod, akire eddig eszedbe sem jutott így nézni. A foglalt Mérlegeknek nem árt megacélozni a lelküket, mert nehéz időszak elé nézhetnek, és még a szakítás gondolata is felmerülhet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Kifoghatsz egy olyan hódolót, aki annak ellenére is nagyon kitartó, hogy egyértelműen közölted vele: nincs esélye. Akárhogy ostromol, ne add be a derekad, mert valószínűleg nem jó szándékkal közelít feléd - előbb-utóbb ért majd a szóból. Ha van barátod, átértékelheted a kapcsolatotokat - ez jót és rosszat is jelenthet, attól függően, hogy mire jutsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Bár júniusban különösen népszerű vagy az ellenkező nem tagjai körében, az a pasi, akinek a figyelmére vágysz, valahogy nem akar észrevenni. Légy kitartó, de ne ess át a ló másik oldalára, mert könnyen elronthatsz mindent. Pengeélen táncolhat a foglalt Nyilasok párkapcsolata, de ha mindketten kellő odaadással harcoltok a dologért, van remény arra, hogy kilábaljatok a gödörből.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az utóbbi idő rossz tapasztalatai miatt már fenntartással viszonyulsz azokhoz, akik udvarolnak neked. Ez hasznodra válhat, mert így kiszűrheted azokat, akik komolytalanul közelednek feléd, de ha túlzásba esel, könnyen megkaphatod a jégkirálynő címet. Ugyanez igaz a párkapcsolatban élő Bakokra is: engedd egy kicsit közelebb magadhoz a barátodat, hiszen ő már megnyílt neked.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A június a nagy lépések időszaka lehet a Vízöntők számára. Ez a hónap remek alkalmakkal szolgálhat, ha szeretnél közelebb kerülni valakihez, akit egyelőre még nem ismersz annyira, amennyire szeretnéd. Ha van pasid, olyan dolog derülhet ki, ami talán fájni fog, de mindent megváltoztat - járj nyitott szemmel, és figyelj a jelekre, különösen akkor, ha egy harmadik jelenlétére gyanakszol!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Teljesen fel vagy pörögve, aminek eredményeképpen nagykanállal habzsolod az életet - és a pasikat -, amint kitör a nyári szünet. Eleinte ez nagyon élvezetes lehet, de ha túlzásokba esel, könnyen megütheted a bokád. Mindig légy korrekt és tisztességes a másikkal! A kapcsolatban élő Halak napjait egy konfliktus nehezítheti meg, ami hosszú távon azonban csak erősebbé teszi a kötődést köztetek.

Ezt is szeretjük