Fagyokat hozhat március közepe: nem lesz tavaszias a jövő hét időjárása
Csalóka a tavaszi időjárás, még nem lehet felhőtlen az örömünk.

nagykep?cikkid=170915&kep=felhos-eg1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn kelet felé haladva egyre több lesz a felhő, a Tiszántúlon időszakosan zárt is lehet a felhőtakaró. Ezzel szemben a Dunántúlon több órára kisüt a nap. Néhol - főleg keleten - záporeső is kialakulhat. Az északi, északkeleti szelet többfelé élénk, a Zemplén térségében olykor erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3°C és +2°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8°C és 13°C között valószínű.

Kedden erőteljes gomolyfelhő-képződésre lehet számítani több-kevesebb napsütéssel, de keleten nagyobb eséllyel záródik össze a felhőzet. Néhol - főleg keleten - záporeső is kialakulhat. Az északi, északkeleti szelet többfelé élénk, a Zemplén térségében és az Alpokalján olykor erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3°C és +3°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8°C és 13°C között valószínű.

Szerdán nappali gomolyfelhő-képződés várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északi szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3°C és +2°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 15°C között alakul.

Csütörtökön szintén nappali gomolyfelhő-képződés várható sok napsütéssel. Csapadék ekkor sem lesz valószínű, az északi szél napközben időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2°C és +3°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10°C és 15°C között alakul.

Ezt is szeretjük