Újra együtt a színpadon! Egyetlen koncertre áll össze a fiúzenekar
A Jonas Brothers tagjai két éve külön utakon járnak, de most újra együtt koncerteznek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Biebernek nem árt felkötni a nadrágját, mivel úgy tűnik, komoly vetélytársai akadtak: két évvel az utolsó, közösen adott koncert után újra összeáll a Jonas Brothers.

A testvérek bejelentették, hogy egyetlen este erejéig együtt lépnek színpadra idén októberben a New York City's Radio City Music Hallban.

Sok minden változott

Két év is eltelt azóta, hogy a Jonas Brothers koncertet adott, és még több, mióta megjelent utolsó, 2009-es albumuk, a Lines, Vines and Trying Times.

Azóta sok minden történt, és a fiúk is sokat változtak, már nem azok a helyes kis kölykök, akik a Disney csatornát képviselték, és szüzességi gyűrűt hordtak.

Kevin megnősült, Joe szólókarrierbe kezdett, Nick pedig Broadway-sztár lett. Egy interjúban, amit Kevin azért adott, hogy új valóságshow-ját, a Married to Jonast reklámozza, arról is beszélt, hogy bár külön utakon járnak, most már egészen biztos, hogy egy show erejéig újra együtt lépnek a színpadra.

Kevin arról beszélt, hogy a koncerten új és régi slágereket is játszanak majd, ahogy fogalmazott, olyan lesz, mint egy nagy, közös hazatérés - igaz, a srácok nem New Yorkból, hanem Texasból származnak, de hát ez részletkérdés.

- Most stúdiózunk, rengeteget dolgozunk, és reméljük, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat - mondta Kevin. - A zene folyton változik,ahogy mi is változtunk, olyan, mint egy nagy utazás, és még számunkra is meglepetés, hova is érkezünk majd a végén. Nagyon izgatott vagyok.

Bár a fiúbanda csak egy koncert erejéig áll össze, Kevin nem tartja kizártnak, hogy feltűnnek majd Joe televíziós showműsorában is néhányszor.

Ezt is szeretjük