Ennyire elhagyta magát? Sörhassal jelent meg a stúdióban az izmos sorozatszínész

Joe Manganiello egy tévés műsorban mutatta meg pocakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szoktad nézni a True Bloodot, akkor biztosan te is minden rész alatt azért izgulsz, hogy Alcide, a Sookie-t védelmező férfarkas átváltozzon - ehhez ugyanis le kell dobnia a pólóját.

Az alfahímet játszó Joe Manganiellónak pedig szemmel láthatólag komoly munkája van a testében, és egészen pontosan hat kocka látszik a hasfalán - ez biztos, többször is megszámoltuk.

Ennyire elhagyta magát?

Joe új filmje, a Magic Mike kedvéért még jobban odafigyelt a táplálkozásra és a testedzésre, így mostanra olyan lett a teste, akár egy félistennek - erre szüksége is van, hiszen a moziban egy sztriptíztáncost alakít majd.

Néhány napja azonban biztos sokan a szívükhöz kaptak, amikor Joe megjelent egy amerikai televíziós műsor, a The Soup stúdiójában - a színész ugyanis a megszokott, szemet gyönyörködtető felsőtest helyett csinos, de jelentős méretű sörhassal lépett a kamerák elé.

- Egy kicsit másként nézel ki, mint ahogy a Magic Mike-ban láthatunk - ugratta a műsor házigazdája, Joel McHale.

A filmbéli Alcide talán azonnal ugrott volna egy ilyen tréfáért, Joen Manganiello azonban hirtelen haragú vérfarkas helyett elkényelmesedett kezes bárányként vette a lapot, és ő is hozzátette a magáét a vicchez:

- Igen, ezek a kamerák rádobnak még vagy plusz tíz kilót, Joel, ez van, nem lehet mit tenni ellene - adta fel a labdát.

A nézők azonban hamarosan megnyugodhattak, kiderült ugyanis, hogy Joe sörhasa nem valódi, és nem néhány tucat csokis fánk, hanem filmes kellékesek ragasztották rá egy játék kedvéért, amiben Kylie Minogue-nak kellett cukorkát ennie Joe pocakjáról.

Joe-ról azt is el tudjuk képzelni, hogy azért ment bele a játékba, mert mostanában szinte többet beszélnek az izmairól, mint a színészi teljesítményéről - sajnáljuk, Joe, de szerintünk ilyen testtel nincs ezen mit csodálkozni.

Ezt is szeretjük