"Nem akarok vékony és alultáplált lenni" - Őszinte vallomások a 23 éves színésznőtől

Jennifer Lawrence sohasem kertel: kimondja, amit gondol.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence egy igazán pozitív személyiség, és azon kevés hírességek közé tartozik, akikre nemcsak a tehetségük, de a világnézetük miatt is fel lehet nézni.

Íme, hat bölcsesség a mindössze 23 éves színésznőtől, amelyek bár sokszor nagyon egyszerűek, de őszinték és elgondolkodtatók is egyben, és amiket minden lánynak és nőnek meg kellene fogadnia.

Fogadd el magad!

"Úgy nézel ki, ahogy. Légy kényelmes. Mit fogsz tenni? Éhezni minden egyes nap, csak hogy másokat boldoggá tegyél? Ez egyszerűen ostobaság" - mondta tavaly novemberben.

Mindig találj vigaszt!

Amikor arról faggatták, hogyan élte meg a hasra esést a tavalyi Oscar-díjátadón, így nyilatkozott:
"Bárkinek, aki emiatt rajtam viccelődik, azt mondom: igen, de engem legalább megérintett Hugh Jackman."

Ne légy gonosz más lányokkal!

"Miért tudunk egyszerűen kedvesek lenni? Ez olyan, mintha felnőnénk, aztán rögtön visszasüllyednénk a középiskolába" - nyilatkozta a Jó reggelt, Amerika! műsorában.

Ismerd az erősségeidet!

"Én vagyok a világ leggyorsabban pisilő embere. Erről vagyok híres" - mondta el viccesen egy 2012-es interjúban a Rolling Stone magazin riporterének.

Ilyen az, ha Jennifer Lawrence bedühödik

A 23 éves sztár szereti világosan a környezete tudtára adni, hogy mit gondol, és ezt sokszor a középső ujja felmutatásával teszi.

Törekedj rá, hogy erős és egészséges légy!

"Sosem fogom éheztetni magam egy szerepért. Nem akarom, hogy a fiatal lányok azt mondják: ó, én úgy akarok kinézni, mint Katniss, ezért kihagyom a vacsorát. Erre mindig nagyon figyeltem edzés közben, amikor próbáltam a testemet megfelelőre formálni. Fitt és erős akartam lenni - nem vékony és alultáplált" - vallotta be az Elle magazin 2012-es decemberi számában.

Merd vállalni a stílusod!

Szintén a Jó reggelt, Amerika! műsorában kérdezték arról, mi vitte rá, hogy levágassa a haját, és hogyan jutott el odáig, hogy bevállalja a rövid frizurát.
"Nagyon ösztönző volt. Úgy voltam vele, hogy levágatom! Aztán ennyi volt az egész."

Ezt is szeretjük