Ez aztán kínos! Élő adásban esett hasra a fiatal színésznő
Élete legkínosabb perceit élhette át az Oscar-díjáért igyekvő Jennifer Lawrence, mikor elhasalt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence-szel megtörtént minden színésznő rémálma: az Oscar-díjáért menet megbotlott, és milliók szeme láttára vágódott el.

A 22 éves tehetség a Napos oldalban nyújtott alakítása miatt érdemelte ki a legjobb színésznőnek járó díjat, azonban váll nélküli Dior ruhája élete egyik legkínosabb szituációjába sodorta.

Nincs szerencséje a díjátadókkal

A színésznőnek nincs túl sok sikere a díjátadókkal, pontosabban az azokon viselt ruhákkal. Egy hónappal ezelőtt az SAG-díjátadón lépett rá valaki a ruhájára, aminek leszakadt az alja, így jószerével fehérneműben volt kénytelen elbotorkálni a színpadig. Most pedig kedvenc tervezőjének, a Diornak a költeményével gyűlt meg a baja.

A színésznő a lépcsőn megbotlott, tenyerébe temette az arcát, és a közel ülők hallották, amint azt mondja: ez igazán kínos. Miután pirulva feltápászkodott, a közönség állva tapsolta és éljenezte.

- Köszönöm szépen, de srácok, ti csak azért álltatok fel, mert elestem, és ettől rosszul éreztétek magatokat. Igen, ez tényleg nagyon kínos volt - mondta már nevetve.

A fiatal tehetség később elárulta, a nagy stressz miatt egyáltalán nem tudott enni, és emiatt szédült meg. Nagyon izgult ugyanis, mert az egész családja elment vele a díjátadóra, és félt, hogy csalódnak benne, ha nem nyer.

Levágta a ruha alját

No meg a ruhája is túl hosszú volt, pedig, mint mondta, a gála előtt még le is vágott az aljából. Viccesen úgy fogalmazott, örült, hogy ilyen mélyen lelógott a szoknyarész, mert nem kedveli a magas sarkú cipőket, és így bármikor lerúghatta volna őket, senki nem vette volna észre. Mindenesetre egy életre emlékezetes marad mindenkinek az első Oscar-díja, hiszen nem gyakran fordul elő, hogy valaki térdre hullik az aranyszobor előtt.

Lawrence a Napos oldal című drámában nyújtott alakításával kapta meg második Oscar-jelölését. Először alig 20 évesen, A hallgatás törvénye című filmjéért mutatkozott számára esély a díj elnyerésére.

Az idei Oscar-mezőnyben A bin Laden-hajsza főhősnője, Jessica Chastain, A lehetetlen című cunamifilmben szereplő Naomi Watts, valamint a 86 esztendős Emmanuelle Riva - Szerelem - és a kilencéves Quvenzhane Wallis versengtek vele a Filmakadémia elismeréséért.

Ezt is szeretjük