Ez vár rád ősszel a munkában

Japán horoszkópod szerint

Az ősz sokak számára tartogathat változásokat a karriert illetően, pozitívat is, negatívat is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha van valami, ami a szerelmi horoszkópon kívül szinte mindenkit érdekel, az a karrierhoroszkóp, hiszen ki ne szeretné tudni, hogyan alakul az élete a pénzkeresés szempontjából? Talál-e munkát, aki éppen keres, és kap-e fizetésemelést, sok elismerést, esetleg elbocsátják-e azt, aki dolgozik?

Nos, ősszel nagy változásokat ígér a japán horoszkóp a karriert illetően. Ha szeretnéd megtudni, rád mi vár, olvasd el a horoszkópod! Ha nem ismered japán jegyed, segít az alábbi kalkulátor.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Ha ez a japán jegyed, ősszel pozitív fordulat állhat be karrieredben. Ha állást keresel, most találhatsz, ha pedig dolgozol, feletteseid egy ideje figyelhetik a munkád, és elégedettek is lehetnek, hiszen lelkiismeretes, jó munkaerőt ismerhettek meg személyedben. Most itt az elismerés ideje! 2013 őszén minden esélyed megvan vagy előléptetésre, vagy fizetésemelésre. Csak nehogy elbízd magad, ugyanis azzal csalódást okozhatsz a munkáltatóidnak.

Jikoku – Fekete föld

Jikoku a horoszkópod? Talán legfőbb ideje lenne mozdulnod valamerre a munkát illetően. Álláskeresőként már kicsit belenyugodhattál a sorozatos elutasításokba, ami nagy hiba! Most mindenképpen kezdd újult erővel, mert siker ígérkezik. Ha már van munkád, ősszel az az érzés keríthet hatalmába, nem a megfelelő helyen és nem a jó fizetésért dolgozol. Nos, ne félj váltani, mert a megérzések sohasem csalnak. Hallgass rájuk, hallgass a belső hangodra!

Sanpeki – Türkiz fa

Amennyiben ez a jegyed, és éppen munkát keresel, várhat rád egy munkalehetőség ősszel, ám valószínűleg nem innen fogsz nyugdíjba menni, ugyanis több minden is lehet az új helyen, ami nem tetszik majd. Ha így alakul, ne is pocsékold az időd, lépj tovább! Van munkahelyed? Akkor stabil őszre számíthatsz. Elégedett főnök, megfelelő anyagi juttatások, kedves kollégák. Hogy többet nem is kívánhatnál? Azért mindig lehet jobb, figyeld az állásajánlatokat!

Shiroku – Zöld fa

Shiroku a jegyed? Mindenképp használd ki a munkalehetőséget, amit ősszel ajánlanak neked. Ha éppen nincs állásod, akkor természetesen azért is, de ha van, akkor is vedd fontolóra a váltást, hiszen az új lehetőség sok jót hozhat az életedbe. Jobb fizetést, jobb hangulatot a munkahelyen, kevesebb stresszt és izgalmasabb feladatokat. Kalandra fel, ne félj az újtól, inkább légy vakmerő! Aki mer, az nyer, úgy tartja a mondás.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Goo – Sárga föld

Ha Goo vagy a japán horoszkóp szerint, álláskeresőként sajnos nem sok jóra számíthatsz, ugyanis nem a megfelelő helyekre adod be a jelentkezésed. Egyszer ülj le, és őszintén gondold végig, mit is szeretnél dolgozni, és olyan irányba menj, ne pedig afelé, amit mindenki elvár tőled! Az sem baj, ha végzettséged más irányú, hiszen attól még lehet tehetséged a számodra kedves területhez. Ha van állásod, akkor is gondold át, a megfelelő munkát választottad-e. Ha nem, válts!

Roppaku – Fehér fém

Roppaku a horoszkópod? Ősszel nagy öröm érhet a munkát illetően. Ha éppen nem dolgozol, egy szuper ajánlatot kaphatsz, igaz, a munka követelhet áldozatokat, így például időről időre külföldi munkavégzést. Ha van munkád, fizetésemelés ígérkezik a japán horoszkóp szerint. Ahhoz azonban, hogy plusz pénz üsse a markod, neked is tenned kell. Könnyen lehet, hogy a főnököd nem magától kínálja fel, hanem neked kell kérned, viszont jó eséllyel meg is kapod.

Shichiseki – Vörös fém

Ha ez a japán jegyed, és éppen állást keresel, ősszel hagyd egy kicsit az internetes álláshirdetéseket, és kérd inkább az ismerőseid segítségét. Lehet ugyanis köztük valaki, aki ismer valakit, aki éppen munkaerőt keres. Már dolgozol? Ősszel sajnos eléggé rezeghet alattad a léc, részben azért, mert hajlamos lehetsz szarvashibákat elkövetni, részben pedig azért, mert ha szólnak érte, még te mutatsz sértődöttséget. Gondold át a hozzáállásod!

Happaku – Fehér föld

Happaku vagy? Sajnos, ha munkát keresel, kőkemény csalódás várhat, ugyanis olyan munkahelyre sodorhat a szél, ahol nem becsülnek meg, illetve nem fizetik ki, ami neked jár. Éppen azért, hogy ezt elkerüld, légy körültekintő, és válogasd meg, hova mész dolgozni, még ha nagyon kellene is a munka. Ha már dolgozol, ősszel úgy érezheted, kevés a fizetésed, és bizony, talán nem is alaptalanul. Ha fizetésemelést kérsz, kis szerencsével kapni fogsz.

Kyushi – Vörös tűz

Ha ez a japán jegyed, ősszel a munkát illetően nem sok változás vár rád. Álláskeresőként ez nem túl jó hír, hiszen az álommunka még várathat magára. Amennyiben dolgozol valahol, a munkás hétköznapok egymásutánja ígérkezik 2013 őszére. Egy dologra vigyázz: ne fásulj bele a mindennapokba! Próbáld az új kihívásokat keresni nap mint nap. Fontos, hogy ha úgy is érzed, már nincs mit kihozni ebből az állásból, most akkor se hagyd ott, mert nehezen találsz másikat.

Ezt is szeretjük