Beszólogattak neki a férfi kommentelők, a 16 éves lány zseniálisan reagált
Még mindig füstölögnek a trollok az óriási égés után.

jade
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jade Hameister még csak 16 éves, de már világszerte ismerik a nevét. Főként rendkívüli teljesítményei kapcsán híresült el: többek közt elsíelt az Északi-sarkra, és szintén sítalpakon szelte át Grönlandot. Az ausztrál lány akkor lett igazán ismert, amikor 2016-ban egy TEDx-előadás során számolt be az általa teljesített túlélőtúrákról, és feltette a kérdést: vajon mi lenne, ha a külsőnk helyett arra koncentrálnánk, hogy mire vagyunk képesek?

Persze a YouTube-on a kommentelők hozták a formájukat, és hamarosan Jade is megkapta több trollkodó férfitól, hogy inkább menjen, és csináljon egy szendvicset. A 16 éves lány ettől nem esett kétségbe, hanem, amikor az év elején elsíelt a Déli-sarkra, leiskolázta a bunkózókat - posztolt egy fotót magáról, kezében egy sonkás-sajtos szendviccsel, és azt írta a fotóhoz:

Készítettem nektek egy szendvicset. Most síeljetek 600 kilométert 37 napon át a Déli-sarkra, hogy megehessétek.

We spent this morning cleaning out our sleds to be ready to fly out to Union Glacier tomorrow morning (depending on weather). Then we skied over to the Ceremonial South Pole (probably the Pole that everyone knows as the only South Pole - the barbers Pole with the flags) and the actual Geographic South Pole (which moves around 10m each year), which is marked separately. In the afternoon we were given a tour of the Amundsen-Scott South Pole Station. It is seriously as close to what a Base on another planet would be like than anything else on the planet - a mini-town based around the scientific work of the National Science Foundation. Tonight (it never gets dark this time of year) I skied back to the Pole again... to take this photo for all those men who commented “Make me a sandwich” on my TEDX Talk. I made you a sandwich (ham & cheese), now ski 37 days and 600km to the South Pole and you can eat it xx #bravenotperfect #expandpossible #climatechange #jadesquest #thepolarhatrick #northpole #greenland #southpole #makemeasandwich #nationalgeographic #nationalgeographicapp @natgeo @natgeoau @australiangeographic

Jade Hameister, 16 (@jadehameister) által megosztott bejegyzés,

A trolloknak ezután nem volt kedvük akciózni, a fotóhoz érkezett hozzászólások szinte kivétel nélkül pozitív, bátorító hangvételben íródtak, és Jade elképesztően elegáns, frappáns és találó visszavágójáról már a legnagyobb külföldi lapok is cikkeztek. Alább megnézheted a lány fent említett TEDx-előadását, amit már közel 80 ezren láttak.

Ezt is szeretjük