Itt hallhatod elsőként élőben Ákos új lemezét!

A katona imája című album lemezbemutató koncertjére május 14-én kerül sor a Papp László Sportarénában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ákos: énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező. A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több mint húsz éve ír és ad elő dalokat, ezalatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van közöttük.

Töretlen sikerét több száz teltházas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Legközelebb 2011. május 14-én a Papp László Budapest Sportarénában hallhatod.

Ákos – A katona imája lemezbemutató koncert

Olyan szerzemények fűződnek Ákos nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy a Minden most kezdődik el.

Ákos 2010. októberében jelentette meg tizenhatodik stúdióalbumát, A katona imája címmel. A négy éve várt új korong olyan sikerdalokat vonultat fel, mint a Szindbád dala, valamint A fénybe nézz, melyek a 2010-es esztendő két legtöbbet játszott hazai felvételének számítanak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A kiadvány alig pár hét leforgása alatt lett platinalemez, melynek szerzeményeit idén mutatja be élőben Ákos és zenekara, elsőként 2011. május 14-én, szombaton este a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. A megújult koncertműsoron kívül sok meglepetésre is készül a banda: mind látványban, mind pedig repertoárban. Egy biztos: hazai szinten az egyik legszínvonalasabb produkció lép színpadra. Rajongóknak, fanyalgóknak egyaránt kötelező!

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2011. május 14. 20:00
Jegyárak: 8.990-11.990 forint. Itt rendelhetsz!
Ezt is szeretjük