Gyerekkori fotók! Ilyen cuki volt kicsinek és tininek Iszak Eszti!
A régi időkről mesélt
Iszak Eszti régi képeket és élményeket osztott meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc évvel ezelőtt hallotta utoljára az iskolacsengő hangját Iszak Eszti, de a mai napig mindenre emlékszik. Szívesen gondol vissza a sulibulikra, az iskola szerelmespárjára és a padtársára, aki a mai napig nagyon jó barátnője.

Iszak Eszti kicsiként
13 éves korában

Nem véletlenül vállalta Eszti örömmel, hogy beüljön a B the First - Kié a legjobb sulizenekar? online tehetségkutató zsűrijébe, hiszen a verseny az induló csapatok gimis éveit még emlékezetesebbé teheti. Nézd meg, milyen volt a műsorvezető élete első néhány évében, majd tiniként, és hogyan emlékszik a sulis évekre!

Iszak Eszti diákévei

Iszak Eszti teljesen új szerepben próbálja ki magát: ő lesz ugyanis a B the First - Kié a legjobb sulizenekar? egyik zsűritagja. A fiatal zenészeket összegyűjtő online tehetségkutató videóit nézegetve Esztinek eszébe jutottak saját középiskolás emlékei, sőt, el is látogatott egykori iskolájához.

- Dunaújvárosba jártam középiskolába, ez az időszak a mai napig emlékezetes számomra. A padtársammal, Olgival elválaszthatatlanok voltunk: háromkor véget ért a tanítás, mi ötkor már újra találkoztunk. Természetesen a mai napig tartjuk a kapcsolatot - emlékezett vissza Eszti.

- A sulis szerelem az én életemből kimaradt, de emlékszem, voltak párok, akiket az egész iskola csodált, hogy mennyire összeillenek. A legjobb pillanatok mindig az osztálykirándulások voltak, nagy csalódásként ért minket, amikor az egyik évben annyira rosszul viselkedett az osztály, hogy büntetésből nem mehettünk sehová - árulta el a Eszti, aki már kamaszkorában is imádta a zenét és természetesen az iskolai bulikat.

Iszak Eszti stílusa

A magyar műsorvezető nemcsak szimpatikus, de a stílusa is figyelemreméltó. Nézd meg képeken, hogyan öltözködik!

Odavolt a sulizenekarért

- Az iskolás évekből persze a sulidiszkók sem maradtak ki. 15-16 évesen még nem sminkeltem, de a bulikra én is kifestettem magam, és a barátnőimmel felvettük a legszebb ruháinkat. Nálunk ugyan nem volt iskolazenekar, de a szomszédos iskola együtteséért mindenki odavolt.

A B the First! - Kié a legjobb sulizenekar? online tehetségkutató indulói is biztosan összetörik majd a kamasz fiúk és lányok szívét, hiszen az ország legnagyobb virtuális gimijében már most hatalmas rajongótábort verbuváltak a csapatok - mondta Eszti.

A műsorvezető azt is hozzátette, szerinte óriási lehetőséget kap a tehetségkutató nyertese, hiszen aki a legjobbnak bizonyul a Pesti Magyar Színházban rendezett június 3-i döntőn, felléphet hazánk legnagyobb könnyűzenei díjátadóján, a VIVA Cometen, olyan sztárok mellett, mint Inna, Ola, Fluor, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.

A régi képek forrása: Facebook

Ezt is szeretjük