Itt szerezheted meg ingyen a kidolgozott érettségi tételeket

Neked is segít az érettségi felkészülésben a Diákhitel Központ. Tudd meg, hogyan!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tovább bővítette innovatív oktatási segédletét a Diákhitel Központ: a történelem érettségi tételek mellett az idén irodalom tantárgyból kerültek fel új tartalmak a fiatalok által látogatott közösségi médiafelületre.

A központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a végzős középiskolásokat megcélzó applikáció a játékos formában történő tanulást erősíti, négy héten át kínál hasznos időtöltést a felhasználóknak.

Még nyerhetsz is

A Diákhitel Központ innovatív oktatási segédlete színvonalasan kidolgozott irodalmi érettségi tételekkel és hozzájuk kapcsolódó kreatív tartalmakkal teszi érthetőbbé és színesebbé a lexikális tudásanyagot.

Heti öt kidolgozott magyar, illetve világirodalom tétellel találkozhatnak a diákok, elsajátításukról heti ellenőrző kérdéssor kitöltésével kaphatnak visszacsatolást. Az egyes fordulókban részt vevő játékosok hetente nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Az évről évre bővülő segédlet érettségi tudásbázisként is szolgál a középiskolásoknak, ugyanis az irodalom tételekkel párhuzamosan a tavaly kidolgozott harminc történelem tétel is elérhető.

A felhasználói statisztikák azt mutatják, hogy az alkalmazás elérte célcsoportját: az oktatási segédletet aktívan használók száma tavaly meghaladta a háromezret, 70%-uk érettségiző és a felsőoktatásba frissen belépő diák volt. Az alkalmazást erre a linkre kattintva éred el.

Iskolai babonák

Ha szeretnéd, hogy jól sikerüljön az érettségi, vagy bármilyen más számonkérésen szerencsével járj, ismerd meg és próbáld ki a leggyakoribb iskolai babonákat!

Ezt is szeretjük