Melyik hónapban találkoztatok először? Ez a közös küldetésetek a szerelmeddel

A hónap magában rejti a választ, miért épp ti, épp ott és épp akkor.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az életben semmi sem véletlenül történik, így a szerelemben sem. Párod és te sem ok nélkül találkoztatok ott és akkor, ahol és amikor először megpillantottátok egymást. Közös küldetések van, amelyet együtt vihettek véghez. Feladatotok, hogy tanuljatok egymás mellett valamit, megtanítsátok egymást, illetve a környezeteteket valamire, segítsétek egymást, illetve másokat valamiben, vagy létrehozzatok együtt valamit.

Hogy mi a küldetésetek pontosan, azt megismerkedésetek hónapja rejti magában: attól függően, hogy a hónap 1 és 12 hányadik volt, a számmisztika más-más küldetést tartogat nektek. Gondolj vissza, mikor ismerkedtetek meg, keresd ki a megfelelő hónapot alább, és olvasd el, mi a ti közös feladatotok.

Melyik hónapban ismerkedtetek meg?

Ha például májusban találkoztatok először, a számmisztika az 5-ös szám által befolyásolt küldetést ruházott rátok. Amennyiben szeptemberben ismertétek meg egymást, a 9-es szám energiája az, ami a ti feladatotokat meghatározza. Ha 10, 11 vagy 12 a ti számotok, a szám elemzése mellett a számok összegét, illetve a számjegyeket külön is nézd meg, a numerológia így elemzi ugyanis a kétjegyű számokat. Ha például decemberben találkoztatok, a 12, az 1+2=3, valamint az 1 és a 2 is vonatkozik rátok.

Olvasd el a ti megismerkedésetek hónapjához tartozó közös küldetést!

Január - ha januárban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket az 1-es szám határozza meg. Fantasztikus egységet alkothattok, jól működhettek együtt minden téren, küldetésetek pedig, hogy másoknak is példát szolgáltassatok.

Február - ha februárban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 2-es szám határozza meg. Kettőtöket akár két mágnest vonzott kapcsolatotokba a sors. Feladatotok, hogy segítsétek egymás útját az életben, jóban és rosszban együtt.

Március - ha márciusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 3-as szám határozza meg. Közös küldetésetek, hogy saját örömötöket a külvilág felé sugározva mások életét is szebbé, boldogabbá tegyétek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Április - ha áprilisban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 4-es szám határozza meg. Közös erővel teljesedhettek ki. Önálló sikereitek örömében, amelynek bástyája a kölcsönös támogatás, biztatás, közösen osztozva haladtok.

Május - ha májusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket az 5-ös szám határozza meg. A sors azt az utat szánja nektek, hogy együtt számos kalandot megéljetek, különleges dolgokat lássatok, ismeretlen vidékeken járjatok.

Június - ha júniusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 6-os szám határozza meg. Küldetésetek, hogy megtanítsátok egymást arra, hogyan lehet egyszerre önmagával és párjával harmóniában az ember.

Július - ha júliusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 7-es szám határozza meg. Nálatok fontosak lehetnek a szellemi értékek, rendszeresek a mély beszélgetésetek. Egymás életfilozófiáját tanulhatjátok el, ezzel gyarapodva.

Augusztus - ha augusztusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 8-as szám határozza meg. Saját tudásotokat összegezve, együtt óriási sikereket érhettek el. Küldetésetek megtalálni a módját, és véghezvinni ezt.

Szeptember - ha szeptemberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 9-es szám határozza meg. A családi harmónia megteremtése és fenntartása a feladatotok, amelyet közös erővel vihettek véghez.

Október - ha októberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 10-es szám határozza meg. Életeteket, ha egy mondattal kellene leírni, az lenne, egyszer fent, egyszer lent. A lentből közösen tudtok fentet csinálni, ez a küldetésetek. Az 1-es szám - január - leírása is vonatkozik rátok, és a nulláról érdemes tudnod, hogy a lehetőségek száma a numerológiában. Együtt mindig meglehet a kiút.

November - ha novemberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 11-es mesterszám határozza meg. Ti ketten együtt bármit átvészelhettek. Küldetésetek egymás mellett kiállni, egymásnak erőt adni nehéz helyzetekben. Az 1-es szám - január - leírását is érdemes magatokra vonatkoztatnotok, kétszeres erővel - 1 és 1 -, valamint a 2est is olvasd el - 1+1.

December - ha decemberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 12-es szám határozza meg, de az 1-es és 2-es számok energiái is kihatással vannak rá, így a januári és februári, azaz az 1-es és 2-es szám leírását is érdemes elolvasnod. A 12-es alapján küldetésetek megóvni egymást attól, hogy mások csőbe húzzanak, becsapjanak, kihasználjanak titeket.

Ezt is szeretjük